"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9.5 C
Trikala

“Συνάντηση Π. Δριτσέλη με τον Επιτετραμμένο και την Εμπορική Ακόλουθο της Πρεσβείας της Βουλγαρίας”.

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με την αφορμή την Ημέρα της Εθνικής Ανεξαρτησίας της Βουλγαρίας, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας – Βουλγαρίας Παναγιώτα Δριτσέλη επισκέφτηκε την Πρεσβευτική Κατοικία της Βουλγαρίας στην Αθήνα, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Βουλής και συνοδευόμενη από τον Διπλωματικό Σύμβουλο της Βουλής, Πρέσβυ ε.τ. κύριο Σπυρίδωνα Θεοχαρόπουλο.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης η Παναγιώτα Δριτσέλη είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Επιτετραμμένο της Πρεσβείας κύριο Vesselin Ivanov, με τον οποίο συζήτησε μεταξύ άλλων, για την επικείμενη επίσκεψη της ομολόγου της κυρίας Daniela Saveklieva στη Βουλή, στα πλαίσια της προώθησης της ελληνοβουλγαρικής φιλίας, αλλά και της υποστήριξης του έργου της τρέχουσας Βουλγαρικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η Παναγιώτα Δριτσέλη συνομίλησε επίσης με την Ακόλουθο Οικονομικών και Εμπορικών Σχέσεων της Πρεσβείας της Βουλγαρίας κυρία Maria Boyadzhieva, η οποία την ενημέρωσε για τρέχουσες δράσεις προώθησης των διμερών εμπορικών σχέσεων. Όπως σημείωσε η κυρία Boyadzhieva, η Βουλγαρία θα είναι φέτος η τιμώμενη χώρα στην μεγάλη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών Food Expo, η οποία διοργανώνεται το προσεχές διάστημα στην Αθήνα, ενώ εξέφρασε και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της και για την αναζήτηση νέων συνεργιών σε θέματα προώθησης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών ανάμεσα στις δύο χώρες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης