Συνάντηση Σινάνη – Μικέλη στην Καλαμπάκα Reviewed by Momizat on . Συνάντηση με τον Δήμαρχο Μετεώρων, Χρήστο Σινάνη, είχε ο Μικέλης Χατζηγάκης  και συζήτησαν τα προβλήματα και τις προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής της Καλαμπάκα Συνάντηση με τον Δήμαρχο Μετεώρων, Χρήστο Σινάνη, είχε ο Μικέλης Χατζηγάκης  και συζήτησαν τα προβλήματα και τις προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής της Καλαμπάκα Rating: 0

Συνάντηση Σινάνη – Μικέλη στην Καλαμπάκα

Συνάντηση Σινάνη – Μικέλη στην Καλαμπάκα

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Μετεώρων, Χρήστο Σινάνη, είχε ο Μικέλης Χατζηγάκης  και συζήτησαν τα προβλήματα και τις προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής της Καλαμπάκας και των Μετεώρων.

Στα Μετέωρα έρχονται περισσότεροι από 2 εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο (η πλειοψηφία είναι ξένοι) οι οποίοι μένουν κατά εντυπωσιασμένοι από την περιοχή.

Ο Δήμαρχος έχει κάνει σημαντικά βήματα έως σήμερα – ανέφερε ο Μικέλης Χατζηγάκης – και έχει προχωρήσει αρκετά έργα τα οποία έχουν βοηθήσει στην ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.

Συζήτησαν επίσης  πως μπορούν να αξιοποιηθούν περαιτέρω τα μοναστήρια, πως να ενισχυθεί ο περιπατητικός τουρισμός τον οποίο επιζητούν πολλοί ξένοι (μονοπάτια μπορούν να φτιαχτούν με μικρό κόστος) και πως θα διαφοροποιηθεί ευρύτερα το τουριστικό προϊόν έτσι ώστε οι επισκέπτες να περνούν περισσότερες μέρες στην περιοχή.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή