Συνάντηση Σκρέκα με τον γ.γ. Εσόδων Reviewed by Momizat on . Από το πολιτικό γραφείο του Κ. Σκρέκα, εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο Τύπου Συνάντηση με τον γενικό γραμματέα Εσόδων κ. Χάρη Θεοχάρη, είχε τη Δευτέρα ο βουλευτής Ν Από το πολιτικό γραφείο του Κ. Σκρέκα, εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο Τύπου Συνάντηση με τον γενικό γραμματέα Εσόδων κ. Χάρη Θεοχάρη, είχε τη Δευτέρα ο βουλευτής Ν Rating: 0

Συνάντηση Σκρέκα με τον γ.γ. Εσόδων

Συνάντηση Σκρέκα με τον γ.γ. Εσόδων

Από το πολιτικό γραφείο του Κ. Σκρέκα, εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο Τύπου

Συνάντηση με τον γενικό γραμματέα Εσόδων κ. Χάρη Θεοχάρη, είχε τη Δευτέρα ο βουλευτής Ν. Τρικάλων της Ν.Δ. κ. Κώστας Σκρέκας.

Ο κ. Σκρέκας έδειξε ενδιαφέρον για την πορεία των εσόδων του Κράτους το πρώτο εννιάμηνο του έτους, δίχως να μπορεί να κρύψει την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι αυτά παρουσιάζει σημαντική αύξηση. «Η αύξηση αυτή είναι αποτέλεσμα των εντατικών ελέγχων που έγιναν τους περασμένους μήνες κυρίως στη νησιωτική χώρα και οι οποίοι αναμένεται να επεκταθούν και στην ηπειρωτική Ελλάδα» δήλωσε αμέσως μετά ο βουλευτής Τρικάλων.

Ο κ. Κ. Σκρέκας έθεσε και συγκεκριμένα αιτήματα στον κ. Θεοχάρη και στάθηκε πρώτα απ’ όλα στην ανάγκη καταβολής προκαταβολικά του επιδόματος για το πετρέλαιο θέρμανσης, καθώς και τη διεύρυνση των κοινωνικών κριτηρίων που θα ισχύσουν φέτος. Επανέφερε, επίσης, τη πρόταση που έχει καταθέσει για απαλλαγή από το «χαράτσι αγροτεμαχίων» όσων είναι κατά κύριο επάγγελμα αγρότες. Επέμεινε σε αυτό λαμβάνοντας τη δέσμευση πως το Υπουργείο Οικονομικών θα το εξετάσει σοβαρά.

Τέλος ο κ. Κ. Σκρέκας σημείωσε προς τον κ. Θεοχάρη πως «είναι ανάγκη να υπάρξουν ελαφρύνσεις που θα αφορούν κυρίως χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους. Να υπάρξει μια πιο δίκαιη κατανομή των βαρών, έτσι ώστε η κοινωνία να ανασάνει και να μπορέσουν όλοι να δουλέψουν για την επιστροφή στο δρόμο της ανάπτυξης».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή