"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.6 C
Trikala

Συνάντηση Σκρέκα – Μιχαλάκη για την πρόοδο των έργων στο Νομό Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

O Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Κώστας Σκρέκας επισκέφθηκε σήμερα, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν θέματα σχετικά με μεγάλα έργα υποδομών που έχουν ισχυρό αναπτυξιακό πρόσημο καθώς και για τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται για περαιτέρω ανάπτυξη του νομού Τρικάλων στον αγροτικό, τουριστικό και μεταποιητικό τομέα.


Οι κ.κ. Κώστας Σκρέκας και Χρήστος Μιχαλάκης εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την πρόοδο των εργασιών στον Ε-65 και για την ολοκλήρωση των διανομαρχιακών συνδέσεων.


Επίσης, ο Τρικαλινός Υπουργός και ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων συζήτησαν για τις ταχύτατες εξελίξεις του φράγματος της Μεσοχώρας αλλά και για ζητήματα που έχουν σχέση με προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες του νομού, επισημαίνοντας τις προσπάθειες που γίνονται για την ολοκλήρωση των εγγειοβελτιωτικών έργων προς όφελος της αγροτικής οικονομίας.


Οι κ.κ. Σκρέκας και Μιχαλάκης αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά και τόνισαν ότι η στενή συνεργασία της Κυβέρνησης με την Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι αναγκαία προκειμένου τα Τρίκαλα και όλη η χώρα να εισέλθουν σε τροχιά ισχυρής ανάπτυξης.


Μετά τη συνάντηση, ο κ. Σκρέκας δήλωσε: «Η εποικοδομητική συνεργασία που έχουμε αναπτύξει με τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων, κ. Χρήστο Μιχαλάκη, συμβάλλει στην έγκαιρη και αποτελεσματική αντιμετώπιση όλων των ζητημάτων που απασχολούν το νομό μας συνολικά. Τη νέα χρονιά, θα εντείνουμε τις προσπάθειες μας και θα αξιοποιήσουμε κάθε δυνατό μέσο προς όφελος των Τρικαλινών πολιτών».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης