Συνάντηση Ταμήλου – κοσμήτορα Σχολής Φυσικής Αγωγής Reviewed by Momizat on . Συνάντηση είχε χθες, ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος, στο πολιτικό του γραφείο, με τον νεοεκλεγέντα Κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθ Συνάντηση είχε χθες, ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος, στο πολιτικό του γραφείο, με τον νεοεκλεγέντα Κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθ Rating: 0

Συνάντηση Ταμήλου – κοσμήτορα Σχολής Φυσικής Αγωγής

Συνάντηση Ταμήλου – κοσμήτορα Σχολής Φυσικής Αγωγής

Συνάντηση είχε χθες, ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος, στο πολιτικό του γραφείο, με τον νεοεκλεγέντα Κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, κ. Ιωάννη κουτεντάκη και τον Καθηγητή της Σχολής κ. Δημήτριο Σούλα.

Ο κ. Ταμήλος συνεχάρηκε τον κ. Κουτεντάκη για την εκλογή του στη θέση του Κοσμήτορα της Σχολής και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει για την αναβάθμιση της Σχολής.
Οι κ.κ. Κουτεντάκης και Σούλας, από την πλευρά τους, αναφέρθηκαν αναλυτικά στα συγκεκριμένα βήματα που πρόκειται να ακολουθηθούν για την άνοδο της Σχολής σε ένα υψηλότερο επίπεδο, με στόχο την κατάληψη μίας εξέχουσας θέσης στο διεθνές πανεπιστημιακό γίγνεσθαι.

(Από το πολιτικό γραφείο)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή