Συνάντηση Ταμήλου – Μητσοτάκη στην Καρδίτσα Reviewed by Momizat on . O βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος, παραβρέθηκε στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ Καρδίτσας που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014, με επίσημη προσκεκ O βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος, παραβρέθηκε στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ Καρδίτσας που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014, με επίσημη προσκεκ Rating: 0

Συνάντηση Ταμήλου – Μητσοτάκη στην Καρδίτσα

Συνάντηση Ταμήλου – Μητσοτάκη στην Καρδίτσα

O βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος, παραβρέθηκε στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ Καρδίτσας που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014, με επίσημη προσκεκλημένο τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο κ. Ταμήλος υποδέχθηκε τον κ. Μητσοτάκη, με τον οποίο συνδέεται με στενή φιλία.

Στο γεύμα που ακολούθησε μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, δόθηκε στον κ. Ταμήλο η ευκαιρία να αναλύσει τις θέσεις του για την εθελοντική διαδημοτική κινητικότητα, η οποία επίκειται να ξεκινήσει άμεσα, καθώς επίσης και το μοντέλο αναδιοργάνωσης της τοπικής αυτοδιοίκησης κατά το ευρωπαϊκό πρότυπο.

Επίσης, ο κ. Ταμήλος έθεσε για μία ακόμα φορά το θέμα των σχολικών φυλάκων και ζήτησε από τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, να εξαντλήσει τα περιθώρια που έχει για τη μετακίνηση τους, σε άλλους Οργανισμούς του Δημοσίου.
(Από το πολιτικό γραφείο)
tam-mits1

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή