Συνάντηση Ταμήλου – Σαρακατσάνων για το αντάμωμα Reviewed by Momizat on . Από το πολιτικό γραφείο του Μιχ. Ταμήλου εστάλη το παρακάτω δελτίο Τύπου: Πρωινό καφέ κέρασε στη Βουλή, τα μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσανα Από το πολιτικό γραφείο του Μιχ. Ταμήλου εστάλη το παρακάτω δελτίο Τύπου: Πρωινό καφέ κέρασε στη Βουλή, τα μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσανα Rating: 0

Συνάντηση Ταμήλου – Σαρακατσάνων για το αντάμωμα

Συνάντηση Ταμήλου – Σαρακατσάνων για το αντάμωμα

Από το πολιτικό γραφείο του Μιχ. Ταμήλου εστάλη το παρακάτω δελτίο Τύπου:

Πρωινό καφέ κέρασε στη Βουλή, τα μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων Ελλάδας, ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος.

Τα μέλη της Ομοσπονδίας, μεταξύ των οποίων και ο κ. Κώστας Γιαννακός, έθεσαν στον κ. Ταμήλο μία σειρά από ζητήματα που αφορούν τη διοργάνωση του ανταμώματος των Σαρακατσαναίων που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουνίου 2014 στα λιβάδια Περτουλίου.

Ο κ. Ταμήλος, ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ομοσπονδία, στη διοργάνωση του Ανταμώματος των Σαρακατσαναίων και κυρίως στο πρόβλημα και τα προσκόμματα που φέρει ο διαχειριστής του δάσους Περτουλίου, του Ταμείου Δασών που υπάγεται στη Δασολογική Σχολή του Α.Π.Θ.

Ο βουλευτής της Ν.Δ., εξέφρασε την υποστήριξή του στις προσπάθειες της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων για την πραγματοποίηση του ανταμώματος και δήλωσε ότι θα βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις τις πρωτοβουλίες της Ομοσπονδίας Σαρακατσαναίων για την έκδοση  βιβλίων με θέμα την πολιτιστική κληρονομιά των Σαρακατσάνων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή