Συνάντηση “Τρίκκης Πολιτείας” με εκπροσώπους των μικροπωλητών της λαϊκής αγοράς Reviewed by Momizat on . Σημαντική συνάντηση πραγματοποίησε την Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014 που διήρκησε πάνω από δύο ώρες και διεξήχθη σε άριστο κλίμα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρικκαίων κ.Γιώ Σημαντική συνάντηση πραγματοποίησε την Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014 που διήρκησε πάνω από δύο ώρες και διεξήχθη σε άριστο κλίμα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρικκαίων κ.Γιώ Rating: 0

Συνάντηση “Τρίκκης Πολιτείας” με εκπροσώπους των μικροπωλητών της λαϊκής αγοράς

Συνάντηση “Τρίκκης Πολιτείας” με εκπροσώπους των μικροπωλητών της λαϊκής αγοράς

Σημαντική συνάντηση πραγματοποίησε την Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014 που διήρκησε πάνω από δύο ώρες και διεξήχθη σε άριστο κλίμα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρικκαίων κ.Γιώργος Μητσιούλης και οι συνεργάτες του, με εκπροσώπους των μικροπωλητών της λαϊκής αγοράς των Τρικάλων, για τα μεγάλα και καίρια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος-ραχοκοκαλιά της τοπικής οικονομίας

Ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος Μικροπωλητών Φρούτων και Λαχανικών, κύριοι Παπακώστας Νικόλαος και Παπακώστας Βασίλειος αντίστοιχα και ο Πρόεδρος Μικροπωλητών Βιομηχανικών Ειδών κ.Τριανταφύλλου Βασίλειος ανέλυσαν διεξοδικά τα σημαντικά προβλήματα βιωσιμότητας του κλάδου σχετικά και με την πρόταση προς ψήφιση της δημοτικής αρχής για τον τρόπο λειτουργίας της λαϊκής αγοράς και το σημαντικό πρόβλημα της αγοράς της Δευτέρας.

Ο κ.Γιώργος Μητσιούλης τόνισε ότι όλες οι εμπλεκόμενες κοινωνικές ομάδες, πρέπει να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι διαβούλευσης, γιατί αυτό επιτάσσουν οι δύσκολες εποχές και να βρεθεί μια κοινά αποδεκτή και δίκαιη λύση μέσα από διεξοδική συζήτηση, αφενός για τους Τρικαλινούς καταναλωτές αλλά και αφετέρου για τους ανθρώπους του μεροκάματου, οι οποίοι πλήττονται καθημερινά και πρέπει να εξασφαλίσουν τη βιωσιμότητα του κλάδου τους.

Ο κ.Μητσιούλης τόνισε ότι πρέπει να βρεθεί μία λύση η οποία θα αποτελεί και εγγύηση για την ποιότητα ζωής και τη λειτουργία όλου του αστικού ιστού.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος μαζί με τους συνεργάτες του κ.Χριστόφορο Λάσκο, κ. Θεοφάνη Σκούφια, κ.Πολυγένη Στέφανο, κ.Σδράλια Ελένη, κ.Μητσιούλη Κωνσταντίνο δήλωσαν ότι θα σταθούν στο πλάι των Τρικαλινών Μικροπωλητών, όχι μόνο για την επιβίωση του κλάδου αλλά και για την ανάπτυξή του μέσα από προτάσεις και δράσεις οι οποίες θα λαμβάνονται από κοινού με τους εμπλεκόμενους φορείς.

Η σημαντική συνάντηση έκλεισε με ευχές εκατέρωθεν και την υπόσχεση ότι αυτή ήταν η πρώτη από τις πολλές που θα ακολουθήσουν για την ανάπτυξη μιας υγιούς και συνεχούς συνεργασίας.

 

“Τρίκκης Πολιτεία” – Γραφείο Τύπου

mits

Αφήστε το σχόλιο σας