Συνέδριο Καραγκούνηδων στα Φάρσαλα Reviewed by Momizat on . Στα Φάρσαλα θα πραγματοποιηθεί το Συνέδριο Καραγκούνηδων (Β” Κύκλος) από 11 – 13 Απριλίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου:  Σε συνέχεια της Α΄ Εγκυκλίου του 3 Στα Φάρσαλα θα πραγματοποιηθεί το Συνέδριο Καραγκούνηδων (Β” Κύκλος) από 11 – 13 Απριλίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου:  Σε συνέχεια της Α΄ Εγκυκλίου του 3 Rating: 0

Συνέδριο Καραγκούνηδων στα Φάρσαλα

Συνέδριο Καραγκούνηδων στα Φάρσαλα

Στα Φάρσαλα θα πραγματοποιηθεί το Συνέδριο Καραγκούνηδων (Β” Κύκλος) από 11 – 13 Απριλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου:  Σε συνέχεια της Α΄ Εγκυκλίου του 3ου Εθνολογικού Συνεδρίου, που διοργανώνει ο Δήμος Φαρσάλων από κοινού με την Αμφικτιονία των Θεσσαλών Καραγκούνηδων σε συνεργασία με το Κέντρον Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών σας αποστέλλουμε τη Β΄ Εγκύκλιο βάσει της οποίας αφενός σας γνωρίζουμε ότι η πρότασή σας για συμμετοχή έγινε αποδεκτή, αφετέρου καθορίζονται οι λεπτομέρειες της συμμετοχής σας.

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο της πόλης των Φαρσάλων από το πρωί της Παρασκευής 11-04-2014 έως το απόγευμα του Σαββάτου 12-04-2014, ενώ την Κυριακή 13-04-2014 θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Φαρσάλων το Αντάμωμα και ο Μεγάλος Χορός των Θεσσαλών Καραγκούνηδων.

Η διάρκεια των ανακοινώσεων δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 15′ λεπτά και οι συζητήσεις θα γίνονται στο τέλος της κάθε συνεδρίας.

Παρακαλούμε να προτιμήσετε παρουσιάσεις σε πρόγραμμα power point και μάλιστα αποθηκευμένες σε μορφή συμβατή με το Microsoft Office Power Point 2003. Εφόσον χρησιμοποιήσετε slides ή διαφάνειες για επιδιασκόπιο θα πρέπει να μας ενημερώσετε έγκαιρα.

Τα Πρακτικά του Συνεδρίου θα εκδοθούν με δαπάνη του Δήμου Φαρσάλων.

Παρακαλούμε να μας αποστείλετε τα στοιχεία σας, όπως ονοματεπώνυμο, ιδιότητα, διεύθυνση, τηλέφωνο και e-mail.

Για περισσότερες διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Γραμματέα του Συνεδρίου και Α΄ Γραμματέα Αμφικτιονίας Θεσσαλών Καραγκούνηδων, Βασιλική Κοζιού (τηλ.: 2441072337, 6938749249, email: koziou51@gmail.com) .

– See more at: http://www.larissanet.gr/2014/03/02/sinedrio-karagkounidon-sta-farsala/#sthash.CoxiEApY.dpuf

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή