"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.8 C
Trikala

Συνέδριο περιφερειακής εφορείας προσκόπων κεντρικής και δυτικής Θεσσαλίας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Περτουλίου –Τρικκαίων στον λόφο του Προφήτη Ηλία στα Τρίκαλα , το δεύτερο συνέδριο των βαθμοφόρων της Περιφερειακής Εφορείας Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας με σκοπό την συμμετοχή και έκφραση άποψης όλων των Βαθμοφόρων της Περιφερειακής Εφορείας καθώς και την κοπή της πίτας με βαθμοφόρους από την Λάρισα τα Τρίκαλα και την Καρδίτσα.

Οι εργασίες του συνεδρίου  ξεκίνησαν νωρίς το πρωί της Κυριακής και έληξαν το ίδιο απόγευμα με τη συμμετοχή 54 ενηλίκων στελεχών της Προσκοπικής κίνησης της Περιφέρειάς μας.

proskopoi1Στο συνέδριο απεύθυνε χαιρετισμό, εκ μέρους της Γενικής Εφορείας ο Βοηθός Γενικός Έφορος κ. Φώτης Γαβριλάκης καθώς και ο Περιφερειακός Έφορος Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας Κορδάς Παναγιώτης. Στο συνέδριο έγινε  αξιολόγηση και απολογισμός του προσκοπικού έργου και μέσα από εποικοδομητική συζήτηση με βάση της εισηγήσεις που κατατέθηκαν έγινε και ο προσδιορισμός των στόχων και ενεργειών για την επόμενη περίοδο.

Στην συνέχεια  πραγματοποιήθηκαν ενδιαφέρουσες συζητήσεις και τοποθετήσεις από τους αδερφούς βαθμοφόρους των Τρικάλων της Καρδίτσας και της Λάρισας ,και μετά ακολούθησε μαζί με ευχές η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Με το πέρας του Συνεδρίου και αφού ευχαρίστησε τον υπεύθυνο του κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης κο Παπαβασιλείου Χρήστο για την ζεστή φιλοξενία στο πανέμορφο χώρο, ο Περιφερειακός Έφορος Προσκόπων κος Κορδάς Παναγιώτης ανέφερε χαρακτηριστικά ‘’ πως το Συνέδριό μας πρέπει μέσα από δημιουργικό διάλογο ν’ αποτελέσει έναν ακόμη σταθμό στην πρόοδο του ΣΕΠ, ώστε αυτό να ξαναβρεθεί σαν μία σύγχρονη δυναμική νεανική Κίνηση, στην πρωτοπορία του ενδιαφέροντος και της προτίμησης της νεολαίας και της κοινωνίας ‘’.

 

Με Εκτίμηση

  Ο Περιφερειακός Έφορος Προσκόπων Κεντρικής και Δυτικής ΘεσσαλίαςΚορδάς Παναγιώτης

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης