Συνέλαβαν την… πύλη της ΕΡΤ! Reviewed by Momizat on . Τον γύρο του Διαδικτύου και των ΜΜΕ κάνει μια πρωτοφανής εικόνα από την επέμβαση των ΜΑΤ στην ΕΡΤ, που δείχνει την αλυσίδα με την οποία έδεσαν την κεντρική πύλη Τον γύρο του Διαδικτύου και των ΜΜΕ κάνει μια πρωτοφανής εικόνα από την επέμβαση των ΜΑΤ στην ΕΡΤ, που δείχνει την αλυσίδα με την οποία έδεσαν την κεντρική πύλη Rating: 0

Συνέλαβαν την… πύλη της ΕΡΤ!

Συνέλαβαν την… πύλη της ΕΡΤ!

Τον γύρο του Διαδικτύου και των ΜΜΕ κάνει μια πρωτοφανής εικόνα από την επέμβαση των ΜΑΤ στην ΕΡΤ, που δείχνει την αλυσίδα με την οποία έδεσαν την κεντρική πύλη, να είναι ασφαλισμένη με μία… χειροπέδα, που άγνωστο γιατί τοποθετήθηκε εκεί από άνδρα της Αστυνομίας.

Η εικόνα έχει πάντως μεγάλο «σημειολογικό» ενδιαφέρον καθώς φαίνεται σαν να έχουν συλλάβει… την ίδια τη δημόσια τηλεόραση, που έκλεισε αιφνίδια στις αρχές του Ιουνίου.

Πρώτος μίλησε για το γεγονός στο Mega ο Σπύρος Χαλβατζής του ΚΚΕ, προσθέτοντας πως υπάρχει ανησυχία για το πολύτιμο αρχείο της ΕΡΤ.

Η ΕΡΤ εκκενώθηκε με την επέμβαση ισχυρών δυνάμεων των ΜΑΤ στις τέσσερις η ώρα τα ξημερώματα. Έγινε χρήση χημικών και προσαγωγές τεσσάρων δημοσιογράφων που στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτης Καλφαγιάννης δήλωσε αφού αφέθηκε ελεύθερος πως η κυβέρνηση επέλεξε την αστυνομική επέμβαση “για να θολώσουν τα νερά με την τρόικα και τα μέτρα”. Δήλωσε ότι ο αγώνας δεν σταματάει και ανακοίνωσε ότι στις 4 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί συνέλευση των εργαζομένων.
(Πηγή Nooz.gr)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή