Συνέλευση σήμερα των μελών του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Ο Κώστας Πουλάκης ήταν ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου που στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ στις περιφερειακές εκλογές του 2010. Θα είναι και ο ομιλητής στη συνέλευη των μελών του Ο Κώστας Πουλάκης ήταν ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου που στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ στις περιφερειακές εκλογές του 2010. Θα είναι και ο ομιλητής στη συνέλευη των μελών του Rating: 0

Συνέλευση σήμερα των μελών του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων

Συνέλευση σήμερα των μελών του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων

Ο Κώστας Πουλάκης ήταν ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου που στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ στις περιφερειακές εκλογές του 2010. Θα είναι και ο ομιλητής στη συνέλευη των μελών του κόμματος, σήμερα Κυριακή, στο Φρούριο. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρεται σε όλα τα σημανιτκά θέματα, αλλά δεν κάνει ιδιαίτερη αναφορά στα εκλογικά. Και δη στα αυτοδιοικητικά. Η μάχη όμως αυτή, είναι κρίσιμη και σαφώς θα υπάρξει συζήτηση. Πάντως, το κείμενο είναι σαφές ως προς τους στόχους και τις επιδιώξεις:
Η δομική κρίση του καπιταλιστικού συστήματος η οποία με ιδιαίτερη ένταση εμφανίζεται στην Ελλάδα, λόγω των πολιτικών λιτότητας της Κυβέρνησης και της Τρόικα, δεν έχει ως θύματα μόνο την Κοινωνία και την οικονομία, αλλά κυρίως και πρωτίστως την Δημοκρατία. Η κυβέρνηση της Αριστεράς που επιδιώκουμε, μαζί με την σωτηρία της Κοινωνίας που χειμάζεται, την παραγωγική ανασυγκρότηση και την ανόρθωση της οικονομίας, καλείται να θωρακίσει και την Δημοκρατική λειτουργία του συνόλου των θεσμών της Πολιτείας, με έμφαση στην διεύρυνση των πολιτικών και κοινωνικών δικαιωμάτων, στην διάκριση των εξουσιών, τον διαχωρισμό του Κράτους και της Εκκλησίας και την προστασία των κάθε είδους μειονοτήτων. Είναι υπόθεση της Αριστερής διακυβέρνησης η πλήρης αναμόρφωση του πολιτικού συστήματος όπου όλοι οι φορείς του και ιδιαίτερα τα κόμματα θα λειτουργούν σε συνθήκες πλήρους διαφάνειας και δημοκρατίας, χωρίς εξαρτήσεις, διαπλοκής και κρατικό εναγκαλισμό.

Συνεπείς στους παραπάνω θέσεις και στόχους μας, ξεκινάμε από το ίδιο μας το σπίτι, το κόμμα μας τον ενιαίο πλέον ΣΥΡΙΖΑ. Έχουμε ξεκινήσει πανελλαδικά και ταυτόχρονα με τους βασικούς μας στόχους, που είναι η ανατροπή της σημερινής κυβέρνησης και η προστασία της κοινωνίας, την οργανωτική αντιστοίχηση του κόμματός μας στις αποφάσεις του ιδρυτικού μας συνεδρίου. Με συνδιασκέψεις σε επίπεδο νομού, κάνουμε τον απολογισμό μας ενώπιον των μελών μας και μπροστά στην κοινωνία εκλέγοντας ταυτόχρονα τα νέα μας κομματικά όργανα.

Στην κατεύθυνση αυτή, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, στις 10.00 το πρωί στο Φρούριο θα πραγματοποιηθεί η Συνέλευση της ΟΜ Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, με κεντρικό ομιλητή το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Πουλάκη.

Γραφείο Τύπου Ν.Ε. Τρικάλων ΣΥΡΙΖΑ

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή