Συνέλευση Αντιρατσιστικού : Ανεπιθύμητος ο αρχηγός των νεοναζί στην πόλη μας! Reviewed by Momizat on . Ανεπιθύμητος ο αρχηγός των νεοναζί στην πόλη μας! Αποτελεί πρόκληση για την περιοχή μας, η επίσκεψη του αρχηγού των νεοναζί της Χρυσής Αυγής, Μιχαλολιάκου, στις Ανεπιθύμητος ο αρχηγός των νεοναζί στην πόλη μας! Αποτελεί πρόκληση για την περιοχή μας, η επίσκεψη του αρχηγού των νεοναζί της Χρυσής Αυγής, Μιχαλολιάκου, στις Rating: 0

Συνέλευση Αντιρατσιστικού : Ανεπιθύμητος ο αρχηγός των νεοναζί στην πόλη μας!

Συνέλευση Αντιρατσιστικού : Ανεπιθύμητος ο αρχηγός των νεοναζί στην πόλη μας!

Ανεπιθύμητος ο αρχηγός των νεοναζί στην πόλη μας!

Αποτελεί πρόκληση για την περιοχή μας, η επίσκεψη του αρχηγού των νεοναζί της Χρυσής Αυγής, Μιχαλολιάκου, στις 11 Νοέμβρη.

Φωτογραφία του χρήστη Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Τρικάλων.

Αποτελεί πρόκληση και προσβολή στην πόλη των 5 απαγχονισμένων ΕΠΟΝιτών και των αμέτρητων θυμάτων από τους ναζί και τους συνεργάτες τους, στην πόλη της αλληλεγγύης και της ανοικτής αγκαλιάς στους πρόσφυγες, στα δημοκρατικά Τρίκαλα των εργατικών αγώνων κι αγροτικών εξεγέρσεων, της αντιφασιστικής και αντιρατσιστικής πάλης, να τολμά να πατήσει το πόδι του και να καταφέρνει να βρίσκει δημόσιο βήμα και «φιλόξενους» (!!!) χώρους, ώστε να χύσει το δηλητήριο μίσους της εγκληματικής ναζιστικής «ιδεολογίας», ο αρχηγός των δολοφόνων του Παύλου Φύσσα, ο επικεφαλής των «ταγμάτων εφόδου» που επιτίθενται με λύσσα σε συνδικαλιστές, αγωνιστές και μετανάστες, ο Φύρερ των σύγχρονων νοσταλγών και υμνητών του Μεταξά, του Χίτλερ και του Παπαδόπουλου, των δοσίλογων, ταγματασφαλιτών και ΕΣΑτζήδων.

Καλούμε τους εργαζόμενους και τη νεολαία, τα σωματεία και τις συλλογικότητες, το μαχόμενο αντιφασιστικό κι αντιρατσιστικό κίνημα των Τρικάλων, αλλά και όλης της Θεσσαλίας, να κηρύξουν ανεπιθύμητο τον νεοναζί Μιχαλολιάκο στην περιοχή μας και να διαδηλώσουν μαζικά, ενωτικά και μαχητικά ενάντια στον φασισμό, τον νεοναζισμό, τον ρατσισμό και τη μισαλλοδοξία.

Καλούμε σε μαζική, μαχητική αντιφασιστική συγκέντρωση το Σάββατο 11 Νοεμβρίου στις 5 μ.μ. στην πλατεία Ρήγα Φεραίου και πορεία προς το “Αετών Μέλαθρον”.

Ανοικτή Συνέλευση Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ Τρικάλων

Υ.Γ. Κανένας χώρος και βήμα στους εχθρούς της ελευθερίας στην πόλη μας, παντού και πουθενά.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή