Συνέλευση σήμερα για τους λογιστές του νομού Reviewed by Momizat on . Σε εκλογοαπαολογιστική συνέλευση καλεί για σήμερα το απόγευμα, το ΔΣ του Σωματείου Λογιστών και Βοηθών Λογιστών του νομού Τρικάλων. Με μια σαφέσταση ανακοίνωση, Σε εκλογοαπαολογιστική συνέλευση καλεί για σήμερα το απόγευμα, το ΔΣ του Σωματείου Λογιστών και Βοηθών Λογιστών του νομού Τρικάλων. Με μια σαφέσταση ανακοίνωση, Rating: 0

Συνέλευση σήμερα για τους λογιστές του νομού

Συνέλευση σήμερα για τους λογιστές του νομού

Σε εκλογοαπαολογιστική συνέλευση καλεί για σήμερα το απόγευμα, το ΔΣ του Σωματείου Λογιστών και Βοηθών Λογιστών του νομού Τρικάλων. Με μια σαφέσταση ανακοίνωση, τονίζουν τα εξής:

Συνάδελφε –Συναδέλφισσα

Εσείς που εργάζεστε σε λογιστήρια εταιρειών και σε λογιστικά Γραφεία.

Ζούμε εδώ και πολύ καιρό, τους χαμηλούς μισθούς, την εντατικοποίηση της δουλείας, και τα  εξαντλητικά ωράρια εξαιτίας της διαρκώς αυξανόμενης  εργασίας . (Βλέπε πιεστικές ημερομηνίες των φορολογικών δηλώσεων , του Ε9 ) που μας φορτώνουν συνεχώς προκειμένου να εισπράξουν τα αντιλαϊκά χαράτσια από τον εργαζόμενο λαό επιβάλλοντας ταυτόχρονα τον εκβιασμό και την   τρομοκρατία  στους εργασιακούς χώρους.

Όλα αυτά  τα δυσάρεστα για τον κλάδο μας , και όχι μόνο , γίνονται  διότι έτσι προστάζουν οι μεγάλοι Μονοπωλιακοί όμιλοι όπως εκφράζονται μέσα από την Τρόικα & τα κάθε είδους μνημόνια .Διότι μας βλέπουν ευάλωτους και αδύναμους.

Και όμως , η κατάσταση δεν ήταν πάντα έτσι,  με προίκα την αγωνιστική παράδοση και την ταξική κατεύθυνση του Σωματείου μας, σήμερα παλεύουμε να μην  καταργηθούν  οι συλλογικές συμβάσεις, κόντρα  στην ανεργία, στις απολύσεις, στα νέα χαράτσια.

Η εργατική τάξη διαχρονικά με τους αγώνες της και την ταξική πάλη έχει κερδίσει πάρα πολλά. Ακόμα και στην σημερινή κατάσταση σε διάφορους εργασιακούς χώρους στους οποίους οι εργαζόμενοι είναι συσπειρωμένοι στο Σωματείο τους υπάρχουν μικρές και μεγαλύτερες κατακτήσεις.

Για να αποδείξουμε έμπρακτα ότι δεν συμφωνούμε με τα μέτρα και τις πολιτικές που εφαρμόζονται συμμετέχουμε στις αρχαιρεσίες.

 

Όσο μένεις απαθής τόσο πιο δύσκολη θα γίνεται η ζωή σου.

 

Συμμετοχή στις αρχαιρεσίες κατ΄ αρχήν σημαίνει αποδοχή της αναγκαιότητας ύπαρξης του Σωματείου.

Το Σωματείο μας μπαίνει μπροστά  στην επίθεση που δεχόμαστε και παλεύει μαζί με τους συνάδελφους για την προάσπιση των δικαιωμάτων που κατακτήσαμε με πολύ κόπο και αμέτρητους αγώνες.

 

Το Σωματείο Λογιστών και βοηθών Λογιστών σε καλεί:

Να συμμετέχεις στην εκλογοαπολογιστική Συνέλευση που θα γίνει την Τρίτη 17-9-2013 στο ισόγειο του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων  ώρα 7.30 το απόγευμα.

Σε περίπτωση μη ικανοποιητικής προσέλευσης η Συνέλευση καθορίζεται για την Πέμπτη 19-9-2013 την ίδια ώρα

Θέματα

Απολογισμός δράσης

Οικονομικός απολογισμός

Εκλογή  Εφορευτικής  επιτροπής για τις Εκλογές που αφορούν την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου , Εξελεγκτικής  Επιτροπής

Αντιπροσώπων για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών καθώς και για το Εργατικό Κέντρο  Ν.  Τρικάλων

Οι εκλογές έχουν προσδιοριστεί :

Για την 1-Οκτωβρίου 2013 ημέρα ΤΡΙΤΗ

Για εγγραφές νέων μελών , καθώς και για αιτήσεις υποψηφιοτήτων θα γίνονται δεκτές  μέχρι 29-Σεπτεμβρίου -2013  Τηλ. επικ. 6973-609128

Ο Πρόεδρος  του Διοικητικού Συμβουλίου                 Η  Γραμματέας

Κατσίβελος Γεώργιος                                                  Κομπόλια  Αγγελική

 

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή