Συνέλευση της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας Reviewed by Momizat on . Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας θα πραγματοποιηθεί στις 10 Φεβρουαρίου 2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 6:00 μμ στο Επιμελητήριο Λάρισας. Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας θα πραγματοποιηθεί στις 10 Φεβρουαρίου 2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 6:00 μμ στο Επιμελητήριο Λάρισας. Rating: 0

Συνέλευση της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας

Συνέλευση της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας

Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας θα πραγματοποιηθεί στις 10 Φεβρουαρίου 2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 6:00 μμ στο Επιμελητήριο Λάρισας. ( Παπακυριαζή 44 – ισόγειο).

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

1. Εκλογή Προεδρείου
2. Διοικητικός απολογισμός 2014
3. Οικονομικός απολογισμός 2014
4. Προϋπολογισμός 2015
5. Τροποποίηση καταστατικού Ο.Ε.Σ.Θ

Η τροποποίηση του καταστατικού της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας αφορά την εναρμόνισή του με το καταστατικό της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, η επωνυμία της οποίας άλλαξε σε Εθνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, στην Καταστατική Γενική Συνέλευσή της που πραγματοποιήθηκε στο 3ο Συνέδριο στην Κυλλήνη τον Απρίλιο του 2014.

Η Ομοσπονδία προχωρά στον εκσυγχρονισμό της και στη μετάβασή της σε νέα εποχή. Για το λόγο αυτό η παρουσία των μελών κρίνεται απαραίτητη.

Μετά τη λήξη των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης θα ακολουθήσει δεξίωση και κοπή της πίτας στο κέντρο «ΕΝ ΛΑΡΙΣΗ» (Δωροθέου 1- Λάρισα) στη γέφυρα του Αλκαζάρ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή