"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

24.4 C
Trikala

Συναγερμός μάχης από τον ΣΥΡΙΖΑ TΡΙΚΑΛΩΝ:  Κρίσιμη για την κοινωνία η εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιουνίου.

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σύμφωνα με τα στελέχη του κόμματος στα Τρίκαλα ο ΣΥΡΙΖΑ με κλίμα ενωτικό και με πλατιά συστράτευση βαδίζει στον δρόμο προς την κάλπη της 25ης Ιουνίου, με στόχο την ανατροπή του αρνητικού συσχετισμού που καταγράφηκε την προηγούμενη Κυριακή.

Τη συνάντηση με τους δημοσιογράφους διοργάνωσε ο στρατηγός του Σύριζα Χρήστος Πουλιανίτης ως μέλος της Εκλογικής Επιτροπής και παρέστησαν η Γραμματεία της Νομαρχιακής Επιτροπής και όλα τα στελέχη που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο με τον στρατηγό στην τοποθέτηση του να αναφέρει μεταξύ άλλων “είμαστε σε συναγερμό μάχης και αποφασιστικότητας ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου. Από σήμερα ξεκινάει η αντεπίθεση”.

Όπως τόνισαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ «σε αυτό τον αγώνα να πάμε για να αναμετρηθούμε με τη Δεξιά και να διεκδικήσουμε κάθε ψήφο και κάθε πιθανότητα να κερδίσουμε όχι για να χάσουμε».

 Άπαντες δήλωσαν ότι βρίσκονται σε θέσεις μάχης επιδιώκοντας την ανάκτηση χαμένου εδάφους. Όπως ανέφερε η βουλευτής Μαρίνα Κοντοτόλη «Ενότητα, συσπείρωση και αγώνας» με τον πρώην βουλευτή Σάκη Παπαδόπουλο να τονίζει πως όλοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του προεκλογικού αγώνα.

Γιάννης Χάϊδος : όλοι μαζί , ενωμένοι θα κάνουμε το καθήκον μας.

Σύμφωνα με τον Χρήστο Σιμορέλη “ευθύνη των μελών του κόμματος είναι να ξανακερδίσουμε τον κόσμο που χάσαμε” και η Παναγιώτα Δριτσέλη “ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο βασικός κορμός και εκφραστής των λαϊκών αγώνων και διεκδικήσεων”.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης