Συναγερμός σήμανε στα πολιτικά γραφεία των Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Αναπάντεχες φοροελαφρύνσεις για φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις ανακοίνωσε προχθές ο πρωθυπουργός. Οι εξαγγελίες περιλαμβάνουν μέτρα για μείωση φορολογικών συντ Αναπάντεχες φοροελαφρύνσεις για φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις ανακοίνωσε προχθές ο πρωθυπουργός. Οι εξαγγελίες περιλαμβάνουν μέτρα για μείωση φορολογικών συντ Rating: 0

Συναγερμός σήμανε στα πολιτικά γραφεία των Τρικάλων

Συναγερμός σήμανε στα πολιτικά γραφεία των Τρικάλων

Αναπάντεχες φοροελαφρύνσεις για φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις ανακοίνωσε προχθές ο πρωθυπουργός.

Οι εξαγγελίες περιλαμβάνουν μέτρα για μείωση φορολογικών συντελεστών(από το 24% στο 22%) της προκαταβολής φόρου στο 55% και των ασφαλιστικών εισφορών.

Οι προεκλογικού χαρακτήρα αυτές κινήσεις της κυβέρνησης, εκλήφθησαν αμέσως από τους πολιτικούς αναλυτές ως προοίμιο πρόωρης προσφυγής στη κάλπη, με τις ημερομηνίες να παίζουν από τέλη Μαίου εώς και νωρίς το φθινόπωρο.

Πάντως αυτό που είναι σίγουρο είναι, ότι το μήνυμα ελήφθη από τους υποψήφιους και εν ενεργεία βουλευτές του νομού, οι οποίοι ήδη έχουν εντείνει τη πολιτική τους δραστηριότητα, τις επαφές με ψηφοφόρους και τη προβολή στα τοπικά ΜΜΕ.

Κων. Κουτσονάσιος

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή