"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.5 C
Trikala

Συναγερμός στο πανεπιστημιακό και την ΕΛΑΣ για ύποπτο κρούσμα σε αστυνομικό

lafarm

Σχετικά άρθρα

Συναγερμός έχει σημάνει στο πανεπιστημιακό νοσοκομέιο Λάρισας, αλλά και στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, από το γεγονός πως εξετάζεται ύποπτο κρούσμα κοροναϊού σε αστυνομικό. Ήδη νοσηλεύεται σε θάλαμο χαμηλής πίεσης και εχει παρθεί επίχρισμα και το δείγμα εξετάζεται από το εργαστήριο της κ. Ευθυμίας Πετεινάκη στο πανεπιστημιακό.

Αν το δείγμα είναι θετικό θα πρόκειται.για το δεύτερο πανελλαδικά σε αστυνομικό, καθώς έχει διαπιστωθεί θετικό κρούσμα σε αστυνομικίνα που εργάζεται σε κέντρο μεταναστών στην Αμυγδαλέζα στην Αθήνα.

Πάντως επικκρατεί ένας πανικός και στους πολίτες και στο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό και το ΕΚΑΒ Θεσσαλίας δέχεται τα τελευταία 24ωρα συνεχείς οχλήσεις για πιθανά κρούσματα, ενώ και το 1135 που έχει δώσει ως γραμμή επικοινωνίας ο ΕΟΔΥ, δεν απαντά πλέον, καθώς δέχεται χιλιάδες τηλεφωνήματα από όλη τη χώρα.

Επικοινωνήσαμε με τον πρόεδρο του ΙΣΛ κ. Ντίνο Γιαννακόπουλο και μας είπε πως καθώς τα ύποπτα κρούσματα δεν μπορούν πλέον να προσεγγίσουν τα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομέιων (τα διώχνουν οι γιατροί) η μόνη λύση είναι να επικοινωνεί ο προσωπικός οικογενειακός γιατρός με τον ΕΟΔΥ, αν κρίνει από  τη συμπτωματολογία ότι χρήζει αντιμετώπισης και στη συνέχεια τηρούνται τα προβλεπόμενα.

 Ωστόσο υπάρχει και μία άλλη προσέγγιση και αυτή είναι των ευθυνόφοβων που δεν δέχονται περιπτώσεις ασθενών που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης και αυτό πρέπει να προσεχθεί από το ιατρικό προσωπικό των νοσοκομείων…

www.thessaliatv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης