Συναντήσεις Θανάση Λιούτα με θεσμικούς εκπροσώπους της Λάρισας Reviewed by Momizat on . Σειρά επαφών με θεσμικούς παράγοντες στη Λάρισα είχε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Θανάσης Λιούτας ο οποίος συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Σειρά επαφών με θεσμικούς παράγοντες στη Λάρισα είχε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Θανάσης Λιούτας ο οποίος συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Rating: 0

Συναντήσεις Θανάση Λιούτα με θεσμικούς εκπροσώπους της Λάρισας

Συναντήσεις Θανάση Λιούτα με θεσμικούς εκπροσώπους της Λάρισας

Σειρά επαφών με θεσμικούς παράγοντες στη Λάρισα είχε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Θανάσης Λιούτας ο οποίος συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό, με τον Δήμαρχο Λάρισας κ. Κώστα Τζανακούλη και με την Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Λάρισας κυρία Ρένα Καραλαριώτη.

Ο μοναδικός υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλία συζήτησε με τους θεσμικούς εκπροσώπους για ζητήματα που αφορούν την Περιφέρεια. Ειδικότερα, είχε τη δυνατότητα να ανταλλάξει απόψεις για ζητήματα που αφορούν την αγροτική ανάπτυξη, αφού ως νέος παραγωγός και ο ίδιος, γνωρίζει τα προβλήματα των αγροτών και είναι αποφασισμένος να δώσει μάχες στην Ευρώπη, οι αποφάσεις της οποίας είναι καθοριστικές για τη γεωργία και την κτηνοτροφία, προκειμένου να δικαιωθεί ο μόχθος του Θεσσαλού και όχι μόνο, αγρότη.

Τις επόμενες ημέρες ο κ. Λιούτας θα συνεχίσει τις επαφές τους με θεσμικούς εκπροσώπους της Λάρισας.

lioytas_tzanakoylis lioytas_kalariotoy

Αφήστε το σχόλιο σας