Συναντήσεις Σκρέκα με ομάδες που πλήττονται από την κυβερνητική πολιτική Reviewed by Momizat on . Από το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Κ. Σκρέκα, εστάλη το παρακάτω δελτίο Τύπου, όπου αναφέρεται σε συναντήσεις κοινωνικών ομάδων, οι οποίες πλήττονται από την Από το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Κ. Σκρέκα, εστάλη το παρακάτω δελτίο Τύπου, όπου αναφέρεται σε συναντήσεις κοινωνικών ομάδων, οι οποίες πλήττονται από την Rating: 0

Συναντήσεις Σκρέκα με ομάδες που πλήττονται από την κυβερνητική πολιτική

Συναντήσεις Σκρέκα με ομάδες που πλήττονται από την κυβερνητική πολιτική

Από το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Κ. Σκρέκα, εστάλη το παρακάτω δελτίο Τύπου, όπου αναφέρεται σε συναντήσεις κοινωνικών ομάδων, οι οποίες πλήττονται από την πολιτική της κυβέρνησης που στηρίζει:

 

Την ευκαιρία να δει πολλούς Τρικαλινούς και να συζητήσει μαζί τους για θέματα που τους απασχολούν, είχε καθ’ όλη τη διάρκεια του προηγούμενου τριημέρου, ο κ. Κώστας Σκρέκας. Ο βουλευτής της Ν.Δ. είχε διαδοχικά ραντεβού στο γραφείο του με εκπροσώπους φορέων οι οποίοι ζήτησαν τη στήριξή τους σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, όπου τα προβλήματά τους γιγαντώνονται. Ο κ. Σκρέκας άκουσε με προσοχή τους εργαζομένους του ΕΟΠΥΥ Τρικάλων να του αναφέρουν την αντίθεσή τους στις αλλαγές που προωθεί το Υπουργείο Υγείας. Ο βουλευτής έδειξε κατανόηση, συμμερίστηκε την αγωνία τους και σημείωσε ότι «πρωταρχικός στόχος της Κυβέρνησης είναι να ενισχυθεί η πρωτοβάθμια Υγεία  και να έχουν πρόσβαση σε αυτή όλοι οι πολίτες. Θεωρώ ότι με ειλικρινή διάλογο και καλή διάθεση απ’ όλες τις πλευρές, θα βρεθεί λύση».

skrekas1Αργότερα ο κ. Κ. Σκρέκας είδε εκπροσώπους των κτηνοτρόφων του Νομού οι οποίοι με τη σειρά τους ζήτησαν ευκολότερη πρόσβαση στις Τράπεζες, προκειμένου να μπορέσουν και με δανειακή ενίσχυση να καταστίσουν τις μονάδες τους βιώσιμες και ανταγωνιστικές, μέσα σε ένα δύσκολο περιβάλλον. Ο βουλευτής της Ν.Δ. τόνισε πως «αυτή ακριβώς είναι η πρόθεση της Κυβέρνησης και προσωπικά προς αυτή τη κατεύθυνση πιέζω, ώστε ο πρωτογενής τομέας να ενισχυθεί και να γίνει πραγματικά ανταγωνιστικός».

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή