Συναντηση με πολλαπλά μηνύματα στην Καλαμπάκα Reviewed by Momizat on . Γεύμα με 20 Kαλαμπακιώτες έλαβε χώρα στην Kαλαμπάκα το μεσημέρι του Σαββάτου. Παλιοί και νέοι φίλοι ήταν οι συνδαιτυμόνες του Μικέλη και Σωτήρη Χατζηγάκη. Το κλ Γεύμα με 20 Kαλαμπακιώτες έλαβε χώρα στην Kαλαμπάκα το μεσημέρι του Σαββάτου. Παλιοί και νέοι φίλοι ήταν οι συνδαιτυμόνες του Μικέλη και Σωτήρη Χατζηγάκη. Το κλ Rating: 0

Συναντηση με πολλαπλά μηνύματα στην Καλαμπάκα

Συναντηση με πολλαπλά μηνύματα στην Καλαμπάκα

Γεύμα με 20 Kαλαμπακιώτες έλαβε χώρα στην Kαλαμπάκα το μεσημέρι του Σαββάτου. Παλιοί και νέοι φίλοι ήταν οι συνδαιτυμόνες του Μικέλη και Σωτήρη Χατζηγάκη. Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα θερμό, ενώ στην παρέα παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Χρήστος Σινάνης, και έγινε μακρά πολιτική συζήτηση. 

Kalampaka-1

 

Ο Μικέλης βρήκε την ευκαιρία να αναλύσει την εσωτερική και εξωτερική κατάσταση της Ελλάδας. Επίσης, αναφέρθηκε διεξοδικά στις ευνοϊκές πολιτικές συνθήκες που δημιουργούνται για την Νέα Δημοκρατία.

Ειδικότερα ρωτήθηκε για την οικονομική κατάσταση της χώρας, έναν τομέα στον οποίο εξειδικεύεται αλλά και συμμετέχει στο επιτελείο του Κωστή Χατζηδακη ως εμπειρογνώμονας, και επικέντρωσε την ανάλυση του εξηγώντας σε βάθος την εφαρμοστέα επενδυτική πολιτική καθώς και το ζήτημα των προβληματικών δανείων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή