Συνασπίζονται για συγκέντρωση αίματος τρεις σύλλογοι Γαρδικιωτών Reviewed by Momizat on . Αγαπητοί γαρδικιώτες και μη, στα πλαίσια των συλλογικών ενεργειών που πραγματοποιούν οι τρεις σύλλογοι του χωριού μας, ο Ευεργετικός Σύλλογος Γαρδικίου "Οι Άγιο Αγαπητοί γαρδικιώτες και μη, στα πλαίσια των συλλογικών ενεργειών που πραγματοποιούν οι τρεις σύλλογοι του χωριού μας, ο Ευεργετικός Σύλλογος Γαρδικίου "Οι Άγιο Rating: 0

Συνασπίζονται για συγκέντρωση αίματος τρεις σύλλογοι Γαρδικιωτών

Συνασπίζονται για συγκέντρωση αίματος τρεις σύλλογοι Γαρδικιωτών

Αγαπητοί γαρδικιώτες και μη,

στα πλαίσια των συλλογικών ενεργειών που πραγματοποιούν οι τρεις σύλλογοι του χωριού μας, ο Ευεργετικός Σύλλογος Γαρδικίου “Οι Άγιοι Ανάργυροι”, η Αδελφότητα Γαρδικιωτών Αθήνας-Πειραιά και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νεαολαίας Γαρδικίου και στην προσπάθεια που καταβάλουμε από κοινού για κοινωνικές δράσεις άλλη μια προσπάθειά μας γίνεται πραγματικότητα: Η από κοινού δημιουργία Τράπεζας Αίματος υπό την επωνυμία “ΑΙΜΟΔΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΑΡΔΙΚΙΟΥ”, για όλους τους συνανθρώπους μας και τις οικογένειές τους.
Στο πλαίσιο λοιπόν αυτό, πραγματοποιούμε την πρώτη αιμοδοσία για τη δημιουργία τράπεζας αίματος, σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων.
Καλούμε όλους τους συνανθρώπους μας να συμμετάσχουν σ’ αυτή την προσφορά ΖΩΗΣ την Παρασκευή 27 / 12 / 2013 από τις 09.00 π.μ. εως 13.00 μ.μ. στο Γ.Ν. Τρικάλων. στο Τμήμα Αιμοδοσίας. Σε περίπτωση που κάποιος δε μπορεί τη συγκεκριμένη ημέρα΄, μπορεί ανά πάσα στιγμή να προσέλθει στο  ΓΝΤ Ή ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και να δώσει αίμα το οποίο θα ενημερώσει ότι επιθυμεί να κατατεθεί στην τράπεζα του ΑΙΜΟΔΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΑΡΔΙΚΙΟΥ.

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους εκεί, προκειμένου να δείξουμε και έμπρακτα ότι κανένας συνάνθρωπός μας δεν είναι μόνος του απέναντι σε όποια δυσκολία αντιμετωπίζει.
Τα ΔΣ των συλλόγων.
Ευχαριστούμε θερμά τη διευθύντρια του τμήματος αιμοδοσίας του ΓΝΤ κυρία Αγορίτσα Δήμητρα και το νοσηλευτικό προσωπικό για την άψογη συνεργασία και εξυπηρέτηση.
Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή