Συναυλία για τους 3 μήνες “μαύρο” στην ΕΡΤ Reviewed by Momizat on . Τρεις μήνες μετά το επιχειρούμενο «μαύρο» στην ΕΡΤ, οι εργαζόμενοι του μοναδικού δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα γιορτάζουν. Τραγουδούν για τους τρεις μήνες αυτ Τρεις μήνες μετά το επιχειρούμενο «μαύρο» στην ΕΡΤ, οι εργαζόμενοι του μοναδικού δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα γιορτάζουν. Τραγουδούν για τους τρεις μήνες αυτ Rating: 0

Συναυλία για τους 3 μήνες “μαύρο” στην ΕΡΤ

Συναυλία για τους 3 μήνες “μαύρο” στην ΕΡΤ

Τρεις μήνες μετά το επιχειρούμενο «μαύρο» στην ΕΡΤ, οι εργαζόμενοι του μοναδικού δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα γιορτάζουν.

Τραγουδούν για τους τρεις μήνες αυτοδιαχείρισης, ελεύθερης φωνής και αδέσμευτης εργασίας, χωρίς κατευθύνσεις, μαζί με την κοινωνία, τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους «διαθέσιμους», τους απολυμένους.

Η γιορτή απλώνεται παντού. Σε όλες τις εγκαταστάσεις της ελεύθερης ΕΡΤ. Φτάνει από το Ραδιομέγαρο της Αθήνας στη Θεσσαλονίκη, τη Θεσσαλία, την Πελοπόννησο, την Κρήτη.

Οι εργαζόμενοι της ΕΡΑ στα Τρίκαλα ενώνουν τις φωνές τους με τους εργαζόμενους της Αθήνας και τραγουδούμε όλοι μαζί με τους 40 καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στο Ραδιομέγαρο, έτσι ώστε η φωνή μας να γίνει δυνατή. Για να αφυπνίσει την κοινωνία και όλοι μαζί να διώξουμε το μαύρο από τις ζωές μας. Να τις κάνουμε ελεύθερες, χρωματιστές, χαρούμενες, αλληλέγγυες.

ΦΩΝΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ. ΖΩΕΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ.

Στις 8 το βράδυ της Τετάρτης 11 Σεπτεβρίου ο αγώνας των εργαζομένων της ΕΡΤ θα μεταφερθεί στο προαύλειο του Πνευματικού Κέντρου Τρικάλων για να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί τη συναυλία της Αθήνας.

Μαζί με τη μουσική, στήνουμε μία μικρή συλλογική κουζίνα για να βρεθούμε πιο κοντά, να μιλήσουμε για τα προβλήματα της κοινωνίας και να αντισταθούμε στις πολιτικές που μας οδηγούν σε απομόνωση και σε απόγνωση.

Επίσης αύριο, πρώτη ημέρα της νέας σχολικής χρονιάς από τις 10 το πρωί, τα μικρόφωνα της ΕΡΑ στα Τρίκαλα (στη συχνότητα των 98.3, 94.8 και 101.2) θα είναι ανοιχτά για τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τους γονείς, για να μιλήσουν για τα προβλήματα της εκπαίδευσης, τις ανάγκες της και για ένα δημόσιο σχολείο ανοιχτό στην κοινωνία.

Αφήστε το σχόλιο σας