Συναυλία στο θεατράκι του Ληθαίου Reviewed by Momizat on . Στο θεατράκι του Ληθαίου μεταφέρονται από την Τρίτη 28 Ιουνίου  οι επιτυχημένες εκδηλώσεις για το 2ο TrikalArt. Το Μουσείο Τσιτσάνη και ο Δήμος Τρικκαίων αναδει Στο θεατράκι του Ληθαίου μεταφέρονται από την Τρίτη 28 Ιουνίου  οι επιτυχημένες εκδηλώσεις για το 2ο TrikalArt. Το Μουσείο Τσιτσάνη και ο Δήμος Τρικκαίων αναδει Rating: 0

Συναυλία στο θεατράκι του Ληθαίου

Συναυλία στο θεατράκι του Ληθαίου

Στο θεατράκι του Ληθαίου μεταφέρονται από την Τρίτη 28 Ιουνίου  οι επιτυχημένες εκδηλώσεις για το 2ο TrikalArt. Το Μουσείο Τσιτσάνη και ο Δήμος Τρικκαίων αναδεικνύουν τον χώρο, με συναυλίες και εκδηλώσεις. Η πρώτη συναυλία είναι ένα αφιέρωμα στους ΣΤΑΥΡΟ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΗ- ΜΑΝΩΛΗ ΡΑΣΟΥΛΗ – ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ, με τίτλο «Οι Μεγάλοι Απόντες της Θεσσαλονίκης».
Πρόκειται για μεγάλο αφιέρωμα στις τρείς σπουδαίες φυσιογνωμίες του Ελληνικού πολιτισμού, στους τρείς από τους σημαντικότερους δημιουργούς του Ελληνικού τραγουδιού και  κύριους  εκφραστές της «σχολής»  της Θεσσαλονίκης. Ένα αφιέρωμα στους τραγουδοποιούς που έφεραν τον καινούργιο αέρα στην ελληνική μουσική.
Τα τραγούδια του Σταύρου Κουγιουμτζή, του Μανώλη  Ρασούλη και του Νίκου Παπάζογλου θα ακούσουμε στην εκδήλωση που θα γίνει στο ανοιχτό  θεατράκι στο πάρκο των παλιών φυλακών την Τρίτη 28 Ιουνίου.  Με μια παρέα μουσικών και βασικό ερμηνευτή τον Φώτη Θεοδωρίδη θα κάνουμε μια μικρή βόλτα με ήχους και τραγούδια που μιλούν κατευθείαν στις καρδιές μας.
Συντελεστές:
Τραγούδι : Φώτης Θεοδωρίδης
Πιάνο : Σάκης Κοντονικόλας
Μπουζούκι : Βασίλης Μητσιάκης
Κιθάρα : Δημήτρης Τυχάλας
Ωρα έναρξης 21:30. Είσοδος ελεύθερη

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή