Συναυλία της Δημοτικής Χορωδίας Τρικάλων στη Θεσσαλονίκη Reviewed by Momizat on . Η Δημοτική Χορωδία Τρικάλων του Τμήματος Πολιτισμού και Αθλητισμού της Διεύθυνσης Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων μετά από πρόσκληση που έλαβε από τ Η Δημοτική Χορωδία Τρικάλων του Τμήματος Πολιτισμού και Αθλητισμού της Διεύθυνσης Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων μετά από πρόσκληση που έλαβε από τ Rating: 0

Συναυλία της Δημοτικής Χορωδίας Τρικάλων στη Θεσσαλονίκη

Συναυλία της Δημοτικής Χορωδίας Τρικάλων στη Θεσσαλονίκη

Η Δημοτική Χορωδία Τρικάλων του Τμήματος Πολιτισμού και Αθλητισμού της Διεύθυνσης Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων μετά από πρόσκληση που έλαβε από το Μουσείο Βυζαντινό Πολιτισμού Θεσσαλονίκης, πρόκειται συμμετάσχει στη Συνάντηση Χορωδιών με τίτλο «Αιγαίο – Μεσόγειος: Μύθος και πραγματικότητα» που διοργανώνει το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού, το Σωματείο «Οι Φίλοι του Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού» και η Χορωδία του Σωματείου, στη Θεσσαλονίκη. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015 στις 20:00 στο αίθριο του Μουσείου. Εκτός της Δημοτικής Χορωδίας Τρικάλων υπό τη διεύθυνση της Μαέστρου κ. Ελένης Ζιάκα θα συμμετάσχουν επίσης οι: Δημοτική Χορωδία Λιτοχώρου «Ι. Σακελλαρίδης», η Χορωδία της Εστίας Πιερίδων Μουσών και η Χορωδία του Σωματείου «Οι Φίλοι του ΜΒΠ».

Το ρεπερτόριο της Δημοτικής Χορωδίας Τρικάλων με θέμα το Αιγαίο και τη Μεσόγειο θα περιλαμβάνει εκτελέσεις όπως: Τζαμάικα, Ερήνη, Τώρα που πας στη Ξενιτειά κ.α.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή