Συναυλίες για καλό σκοπό από τρικαλινές ορχήστρες Reviewed by Momizat on . Ο Δήμος Τρικκαίων, ενόψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα, ξεκίνησε ένα Μαραθώνιο Αγάπης για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου με τρόφιμα .Η αρχή έγιν Ο Δήμος Τρικκαίων, ενόψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα, ξεκίνησε ένα Μαραθώνιο Αγάπης για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου με τρόφιμα .Η αρχή έγιν Rating: 0

Συναυλίες για καλό σκοπό από τρικαλινές ορχήστρες

Συναυλίες για καλό σκοπό από τρικαλινές ορχήστρες

Ο Δήμος Τρικκαίων, ενόψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα, ξεκίνησε ένα Μαραθώνιο Αγάπης για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου με τρόφιμα .Η αρχή έγινε με τα καλάθια αγάπης , τα οποία στήθηκαν σε πολλά σημεία του Δήμου και συνεχίζουμε με δύο εκδηλώσεις που διοργανώνουμε το ερχόμενο Σαββατοκύριακο  στο Πνευματικό Κέντρο :

– Το Σάββατο 12 Απριλίου, στις 8 το βράδυ, μουσικοθεατρική παράσταση «Ελλήνων Κρίσεως Δρώμενα», με την «Τρικαλινή Μουσικοπαρέα» και τη θεατρική ομάδα «Σία Φαράκη – ΕΛΟΚ Μ.Καλυβίων» .

– Την Κυριακή 13 Απριλίου, στις 8 το βράδυ, συναυλία με την ορχήστρα «Βασίλης Τσιτσάνης» .

Τραγουδούν : Μαρία Πουλιανίτη, Μπάμπης Αντωνίου, Βασίλης Καλαντζής, Κώστας Όκκας, Αποστόλης Γούναρης, Μάκης Καρτσιούκας, Ηλίας Παπανικολάου .

 

   Αντί εισιτηρίου για τις εκδηλώσεις δεχόμαστε συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας, τα οποία θα συγκεντρώνουμε στα καλάθια αγάπης που θα υπάρχουν στην είσοδο του Πνευματικού Κέντρου .

Καλούμε τους τρικαλινούς πολίτες να παρευρεθούν στις εκδηλώσεις . Ελπίζουμε, με τη βοήθεια όλων, να καταφέρουμε να στρώσουμε το πασχαλινό τραπέζι όσων έχουν ανάγκη .

Ας δείξουμε για άλλη μια φορά την αγάπη μας στο συνάνθρωπο .

Ας γεμίσουμε τα καλάθια αγάπης .

Όλοι μαζί μπορούμε κάτι περισσότερο !!!

 

Από το γραφείο του Αντιδημάρχου

Κοιν. Μέριμνας & Αλληλεγγύης

 

Σταύρου  Τραγάνη

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας