Συνδρομή Μιχαλάκη στα αιτήματα των παραγωγών της λαϊκής Reviewed by Momizat on . ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με τους πωλητές λαϊκών αγορών (παραγωγούς και επαγγελματίες), συναντήθηκε το πρωί της Δευτέρας 28-04-2014, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με τους πωλητές λαϊκών αγορών (παραγωγούς και επαγγελματίες), συναντήθηκε το πρωί της Δευτέρας 28-04-2014, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Rating: 0

Συνδρομή Μιχαλάκη στα αιτήματα των παραγωγών της λαϊκής

Συνδρομή Μιχαλάκη στα αιτήματα των παραγωγών της λαϊκής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με τους πωλητές λαϊκών αγορών (παραγωγούς και επαγγελματίες), συναντήθηκε το πρωί της Δευτέρας 28-04-2014, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης, με κύριο θέμα συζήτησης τις αλλαγές που φέρνει το Νομοσχέδιο για τις λαϊκές αγορές και το υπαίθριο εμπόριο.

Οι πωλητές εξέφρασαν τις θέσεις τους για τον τρόπο λειτουργίας των λαϊκών αγορών αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους, μετά από τις αλλεπάλληλες αυξήσεις ΦΠΑ σε λιπάσματα, εφόδια και καύσιμα, αλλά και για τα υπέρογκα ποσά που δίνουν σε ασφαλιστικές εισφορές.

Από την πλευρά του ο κ. Μιχαλάκης, ανέφερε στους πωλητές ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων τους και όπου αυτό είναι δυνατό θα βοηθήσουν ώστε η λειτουργία των λαϊκών αγορών να είναι προς όφελος όλων.

Να σημειώσουμε ότι ο κ. Μιχαλάκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Σκορδά στον οποίο μετέφερε τα δίκαια αιτήματα των παραγωγών και ζήτησε να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές και τροποποιήσεις στο Νομοσχέδιο και να συμπεριληφθούν σε αυτό και τα αιτήματα των πωλητών.

Παράλληλα και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός είχε επικοινωνία με την ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης και έθεσε υπόψη της, τις ανησυχίες των παραγωγών και των επαγγελματιών της Θεσσαλίας με στόχο να αναζητηθεί η καλύτερη λύση ώστε να συνεχιστεί η εύρυθμη λειτουργία των λαϊκών αγορών.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή