Συνδρομή των κοινωνικών δομών του Δ. Τρικκαίων σε φάρμακα για τη Γάζα Reviewed by Momizat on . Το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Τρικκαίων, μέσω του προέδρου της Συντονιστικής Επιτροπής Διαχείρισης Επιτροπής και έχοντας αρωγούς τους εθελοντές ιατρούς του Κ Το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Τρικκαίων, μέσω του προέδρου της Συντονιστικής Επιτροπής Διαχείρισης Επιτροπής και έχοντας αρωγούς τους εθελοντές ιατρούς του Κ Rating: 0

Συνδρομή των κοινωνικών δομών του Δ. Τρικκαίων σε φάρμακα για τη Γάζα

Συνδρομή των κοινωνικών δομών του Δ. Τρικκαίων σε φάρμακα για τη Γάζα

Το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Τρικκαίων, μέσω του προέδρου της Συντονιστικής Επιτροπής Διαχείρισης Επιτροπής και έχοντας αρωγούς τους εθελοντές ιατρούς του Κοινωνικού Ιατρείου, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Τρικαλινής Ομάδας Στήριξης της Πρωτοβουλίας «Ένα Καράβι για τη Γάζα», για συλλογή φαρμακευτικής βοήθειας και την αποστολή αυτής στη Γάζα.
Η εθελόντρια Παιδίατρος του Κοινωνικού Ιατρείου Κα Παπαθανασίου σε συνεργασία με τον χειρουργό ιατρό Κο Καρκανιά έχουν ήδη προβεί στην επιλογή φαρμάκων και υγειονομικού υλικού, τα οποία προωθούνται στην ανθρωπιστική οργάνωση Fair Planet και τελικό προορισμό τη Γάζα.
ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή