Συνδυασμός Διώτη: ευρωψηφίστε ΣΥΡΙΖΑ, ξέρετε τι να κάνετε στον β΄ γυρο Reviewed by Momizat on . Αποδεσμεύει τους πολίτες που τον στήριξαν, ο «Δρόμος ανατροπής στη Θεσσαλίας», σχετικά με το τι θα κάνουν στον δεύτερο γύρο. Σε ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι « Αποδεσμεύει τους πολίτες που τον στήριξαν, ο «Δρόμος ανατροπής στη Θεσσαλίας», σχετικά με το τι θα κάνουν στον δεύτερο γύρο. Σε ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι « Rating: 0

Συνδυασμός Διώτη: ευρωψηφίστε ΣΥΡΙΖΑ, ξέρετε τι να κάνετε στον β΄ γυρο

Συνδυασμός Διώτη: ευρωψηφίστε ΣΥΡΙΖΑ, ξέρετε τι να κάνετε στον β΄ γυρο

Αποδεσμεύει τους πολίτες που τον στήριξαν, ο «Δρόμος ανατροπής στη Θεσσαλίας», σχετικά με το τι θα κάνουν στον δεύτερο γύρο. Σε ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι «έχουν το νου και τη γνώση να καθορίσουν τη στάση τους». Ζητά, όμως, στήριξη του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Στις 25 Μάη ψηφίζουμε για τη ζωή μας

Ο «Δρόμος Ανατροπής για τη Θεσσαλία» από την αρχή μίλησε για την ανάγκη να καταδικαστούν οι μνημονιακές πολιτικές και αυτοί που τις στηρίζουν και στην Αυτοδιοίκηση. Πολλές χιλιάδες πολίτες στήριξαν αυτή την πολιτική μας και ανέβασαν κατά μεγάλο ποσοστό τα αυτοδιοικητικά σχήματα που στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ. Η επιθυμία μας βέβαια θα ήταν να απαλλαγεί η κοινωνία από τους εκφραστές του νεοφιλελευθερισμού, της υποταγής και της αδράνειας σε τοπικό επίπεδο και γι’ αυτό εμείς θα ‘μαστε εδώ, παρόντες και παρούσες, να αγωνιζόμαστε, να διεκδικούμε και να συνδιαμορφώνουμε μαζί με τους πολίτες.

Για το δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών οι πολίτες που μας στήριξαν έχουν το νου και τη γνώση να καθορίσουν τη στάση τους. Εμείς καλούμε την ελληνική κοινωνία να συμμετέχει μαζικά στις ευρωεκλογές και να υποστηρίξει το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ γιατί είναι το μόνο που εγγυάται μια διαφορετική πορεία για την χώρα, για τους εργαζόμενους, τους νέους και όλους τους ανθρώπους που πλήττονται. Στις 25 Μάη ψηφίζουμε για τη ζωή μας.

 Από το γραφείο Τύπου

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή