Συνεδριάζει η ΕΛΜΕ Τρικάλων για νέο προεδρείο Reviewed by Momizat on . Την ερχόμενη Τρίτη 13 Ιανουαρίου αναμένεται να συγκροτηθεί σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΜΕ Τρικάλων, ένα μήνα μετά την προσφυγή στις κάλπες για την Την ερχόμενη Τρίτη 13 Ιανουαρίου αναμένεται να συγκροτηθεί σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΜΕ Τρικάλων, ένα μήνα μετά την προσφυγή στις κάλπες για την Rating: 0

Συνεδριάζει η ΕΛΜΕ Τρικάλων για νέο προεδρείο

Συνεδριάζει η ΕΛΜΕ Τρικάλων για νέο προεδρείο

Την ερχόμενη Τρίτη 13 Ιανουαρίου αναμένεται να συγκροτηθεί σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΜΕ Τρικάλων, ένα μήνα μετά την προσφυγή στις κάλπες για την ανάδειξη νέας Διοίκησης.
Ως γνωστόν, ΔΑΚΕ και Πρωτοβουλία Καθηγητών κατέλαβαν από τρεις έδρες, η Αγωνιστική Συσπείρωση 2 και η Αγωνιστική Κίνηση μια έδρα, ενώ ζητούμενο παραμένει πώς θα γίνει η συγκρότηση σε σώμα και εάν θα υπάρξουν συμμαχίες.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζουν οι Πασχάλης Νικόλαος, Τσιγάρας Σπήλιος, Μπουντούρη Σοφία (ΔΑΚΕ), Παπαζεύκου Ουρανία, Κόπανου Ευαγγελία, Γιώτας Χρήστος (Πρωτοβουλία Καθηγητών), Μούτος Θεόδωρος, Κουτελίδα Άννα (Αγωνιστική Συσπείρωση) και ο Μιχαλάκης Κώστας (Αγωνιστική Κίνηση).
Στο επίκεντρο του νέου Διοικητικού Συμβουλίου θα βρεθεί η αξιολόγηση και στόχος είναι μόλις συγκροτηθεί σε σώμα να ξεκινήσουν ενημερωτικές επισκέψεις και συναντήσεις στα σχολεία, προκειμένου να ενημερωθούν οι εκπαιδευτικοί για την όλη διαδικασία.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή