ΣΥΝΕΚ: Πρωτογενές πλεόνασμα βίας Reviewed by Momizat on . Ανακοίνωση των Συνεργαζόμενων Εκπαιδευτικών Κινήσεων Λάρισας, για τα χθεσινά επεισόδια στα διόδια Πυργετού (Τέμπη):   Το   δικαίωμα των εργαζομένων  να δια Ανακοίνωση των Συνεργαζόμενων Εκπαιδευτικών Κινήσεων Λάρισας, για τα χθεσινά επεισόδια στα διόδια Πυργετού (Τέμπη):   Το   δικαίωμα των εργαζομένων  να δια Rating: 0

ΣΥΝΕΚ: Πρωτογενές πλεόνασμα βίας

ΣΥΝΕΚ: Πρωτογενές πλεόνασμα βίας

Ανακοίνωση των Συνεργαζόμενων Εκπαιδευτικών Κινήσεων Λάρισας, για τα χθεσινά επεισόδια στα διόδια Πυργετού (Τέμπη):

 

Το   δικαίωμα των εργαζομένων  να διαδηλώνουν ειρηνικά ,να διεκδικούν, να παλεύουν για σταθερή και μόνιμη  εργασία δεν μπορεί κανείς να το καταργήσει.

Η τρομοκρατία,η βία,ο αυταρχισμός, τα χημικά, ο τσαμπουκάς της εξουσίας   και   οι 8 διμοιρίες των ΜΑΤ  απέναντι σε ειρηνικότατη συγκέντρωση εκπαιδευτικών (στην πλειοψηφία τους συναδέλφισσες εκπαιδευτικοί ) στα διόδια Πυργετού είναι δείγμα πανικού της συγκυβέρνησης .

 

Στα διόδια Πυργετού   έδειξαν τι σημαίνει «πρωτογενές πλεόνασμα» αυταρχισμού και βίας .Απαγόρεψαν τους εκπαιδευτικούς της Θεσσαλονίκης και του Έβρου να περάσουν τα διόδια για να συνενωθούν  με τους υπόλοιπους  και να γίνει κοινή συγκέντρωση όλων των εκπαιδευτικών.

Επίσης τους   απαγόρεψαν  να έρθουν στη Λάρισα και να διαδηλώσουν ειρηνικά στην πόλη με τους υπόλοιπους συναδέλφους τους. Χτύπησαν αναίτια τον  συνάδελφό  μας Γρηγόρη Καλομοίρη  π. αντιπρόεδρο της ΑΔΕΔΥ, ,νυν μέλος της Ε.Ε., μέλος του ΚΥΣΔΕ. Αποτέλεσμα κάταγμα στο χέρι, χτύπημα στα πλευρά και μώλωπες στα πόδια. Η Δημοκρατία πλήρωσε «ακριβό αντίτιμο» στα διόδια Πυργετού και βγήκε λαβωμένη. Η τρομοκρατία, η βία και ο αυταρχισμός  της συγκυβέρνησης    δεν θα περάσουν. Οι εκπαιδευτικοί , οι εργαζόμενοι σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα  ,ολόκληρη η κοινωνία επιλέγουν τον δρόμο του αγώνα  για δουλειά, Δημοκρατία, αξιοπρέπεια και θα ανατρέψουν  την βάρβαρη πολιτική  που οδηγεί στην ανεργία, στην   εξαθλίωση και στη  φτώχεια.

– See more at: http://www.larissanet.gr/2014/01/12/sinek-protogenes-pleonasma-vias/#sthash.BnVlccXi.dpuf

Αφήστε το σχόλιο σας