Συνελήφθησαν για κλοπές μεταλλικών αντικειμένων Reviewed by Momizat on . Συνελήφθησαν χθες (08-12-2014) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτ Συνελήφθησαν χθες (08-12-2014) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτ Rating: 0

Συνελήφθησαν για κλοπές μεταλλικών αντικειμένων

Συνελήφθησαν για κλοπές μεταλλικών αντικειμένων

Συνελήφθησαν χθες (08-12-2014) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 25 και 24 ετών για κλοπή μεταλλικών υλικών περίφραξης από ανενεργή χωματερή.

Ειδικότερα, οι δύο ημεδαποί επιβαίνοντες σε Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο μετέβησαν χθες το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή του Παλαμά Καρδίτσας και αφαίρεσαν μέρος μεταλλικής περίφραξης από ανενεργή χωματερή και συγκεκριμένα:

  • (26) μεταλλικούς πασσάλους,

  • (11) μεταλλικές γωνίες και

  • σύρμα, μήκους (70) περίπου μέτρων.

Κατά την απομάκρυνσή τους έγιναν αντιληπτοί και συνελήφθησαν από προστρέξαντες αστυνομικούς.

Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο. Επιπλέον, κατασχέθηκε το προαναφερόμενο όχημα, ως μέσο μεταφοράς των αφαιρεθέντων αντικειμένων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παλαμά Καρδίτσας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή