"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.5 C
Trikala

Συνελήφθησαν οι κλέφτες χρημάτων από 74χρονη

lafarm

Σχετικά άρθρα

Εξιχνιάστηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα Πύλης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων δύο (2) περιπτώσεις κλοπών που διεπράχθησαν στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων.

Συνελήφθησαν ως δράστες σήμερα (29-11-2014) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας τρεις (3) ημεδαποί και συγκεκριμένα δύο 20χρονοι και ένας 26χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών.

Ειδικότερα, χθες το πρωί οι δύο από τους δράστες, ηλικίας 20 και 26 ετών, προσποιούμενοι τους πωλητές ειδών κλινοστρωμνής, εισήλθαν σε οικία 74χρονης ημεδαπής, όπου με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν από τσαντάκι της το χρηματικό ποσό των (120) ευρώ. Στη συνέχεια, επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στο οποίο τους ανέμενε ο συνεργός τους και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα των εντοπισμό και τη σύλληψη τους.

Από την κατοχή των δραστών κατασχέθηκαν το προαναφερόμενο αυτοκίνητο, καθώς επίσης το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, το οποίο αποδόθηκε στη νόμιμη δικαιούχο.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι πριν από δύο ημέρες τις πρωινές ώρες ο 26χρονος μαζί με έναν από τους συνεργούς του, χρησιμοποιώντας παρόμοια μέθοδο, είχαν εισέλθει σε οικία 58χρονου ημεδαπού και του είχαν αφαιρέσει το χρηματικό ποσό των (500) ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί τυχόν εμπλοκή τους σε παρόμοια αδικήματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης