"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Συνελήφθησαν πατέρας και γιος για εμπορία ναρκωτικών

lafarm

Σχετικά άρθρα

Συνελήφθησαν, σήμερα (11-11-2014) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμπάκας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, δύο ημεδαποί, πατέρας και γιος, ηλικίας 53 και 29 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για πώληση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση και αξιολόγηση πληροφοριών, σύμφωνα με τις οποίες ο 53χρονος εμπορεύεται ποσότητες κάνναβης, οι αστυνομικοί μεθόδευσαν τις απαιτούμενες ενέργειες.

Ως αποτέλεσμα, ο δράστης κατελήφθη να πουλά σε αστυνομικό της προαναφερόμενης Υπηρεσίας ποσότητα κάνναβης, βάρους (428) γραμμαρίων, έναντι του προσημειωμένου χρηματικού ποσού των (2.500) ευρώ, ενώ ο γιος του εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα.

Από την κατοχή των συλληφθέντων, καθώς και σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία τους, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης, βάρους (47,6) γραμμαρίων και δύο κινητά τηλέφωνα.

Όπως εξακριβώθηκε, σε βάρος του 29χρονου δράστη εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση για υπεξαίρεση, εξύβριση και απειλή, με ποινή φυλάκισης δέκα (10) μηνών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης