Στα Τρίκαλα συνελήφθησαν νωρίς το απόγευμα τρεις [3] ανήλικοι για την επίθεση κατά του συμπολίτη δικηγόρου Άρη Μερεντίτη.
Αυτό ανακοίνωσε στο Συνέδριο της Ένωσης Ποινικολόγων ο Αστυνομικός Διευθυντής Τρικάλων Δημήτρης Μήτραινας.
Ο γνωστός δικηγόρος έπεσε θύμα άγριας επίθεσης τις πρώτες πρωινές ώρες όταν γύριζε στο σπίτι του για άγνωστους λόγους.
Κανένας δεν γνωρίζει αν ήταν μία απόλυτα μεθοδευμένη και στοχευμένη ενέργεια ή αν ήταν αποτέλεσμα αναίτιου φαινομένου βίας που ταλανίζει την κοινωνία.
Λίγο πριν διασχίσει την γέφυρα της Γούρνας, τρία άτομα άρχισαν να τον ακολουθούν και του επιτεθήκαν.
Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, τον χτύπησαν στο πρόσωπο.
Δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Τρικάλων
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων, αφού συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα, , έχοντας πληροφορηθεί την απρόκλητη και άνανδρη επίθεση τις πρώτες πρωινές ώρες κατά του συναδέλφου Άρη Μερεντίτη, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του και τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, καταδικάζει απερίφραστα τη βάναυση αυτή επίθεση σε βάρος του συναδέλφου, ο οποίος έχει πολυετή και άψογη επαγγελματική πορεία, και έντονη κοινωνική δράση και ζητά την παραδειγματική τιμωρία των υπαιτίων.
Το βίαιο και αποτρόπαιο αυτό συμβάν συνιστά, πέραν της εγκληματικής του διάστασης, και άμεση απόδειξη των ανησυχητικών διαστάσεων που έλαβε τα τελευταία έτη η παραβατικότητα ανηλίκων και νέων ατόμων, δεδομένου ότι, κατά τις πρώτες πληροφορίες, μεταξύ των νεαρής ηλικίας δραστών υπήρχε και ένας ανήλικος.
Σημειωτέο πως η παραβατικότητα των ανηλίκων αποτελούσε θεματική του Επιστημονικού Συνεδρίου της Ένωσης Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων, που έλαβε χώρα στην πόλη μας ανήμερα της επίθεσης, και στην συνδιοργάνωση του οποίου ο συνάδελφος είχε καθοριστικό ρόλο και ήταν ένας εκ των εισηγητών.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων εκφράζει σύσσωμο τη συμπαράσταση του στο συνάδελφο, Άρη Μερεντίτη, στον οποίο εύχεται καλή ανάρρωση και ταχεία επάνοδο στα καθήκοντά του.
Εν τω μεταξύ στην πλατεία Δεσποτικού εδω και καιρο νεαροί δέρνουν αλλους νεαρούς η παιδια, βρίζουν ασυστολα, κανουν challenge.
Στην πλατεία Δεσποτικού μαθητές και μαθήτριες δέρνονται, βρίζονται και δημιουργούν έντονη φασαρία σε ώρες κοινής ησυχίας, καταπατώντας τα δικαιώματα των περιοίκων και τους νόμους ανενόχλητοι. Μπουκάρουν στους ελεύθερους χώρους των γύρω πολυκατοικιών και βρωμίζουν με απέραντο σκουπιδιαρό ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους. Οι οικογένειες είναι διαλυμένες με τις μανάδες τους στην ντόλτσε βίτα και τους πατεράδες τους στα καφέ και τα ουζερί… 5 χρόνια κυβερνάει πλέον το Μητσοτακέικο! Που είναι η τάξη που θα έβαζε; Και σεις ηλίθιοι Τρικαλινοί σας φταίει η ψευτοαριστερά, ο Πούτιν, η δραχμή, ο ΣΥΡΙΖΑ κλπ.
Καταστρέφεται η χώρα από τους άχρηστους που μας κυβερνάνε και σεις ασχολείστε με το τίποτα..
Πες τα και εγώ τα λέω εδώ και χρόνια… Αλλά δεν μας ακούει κανείς! Ειδικά στο Δεσποτικό έχει παραγινει το κακό! Αλλά δεν ενδιαφέρεται κανείς, πηγαίνει η αστυνομία, σκορπάνε σε όλα τα στενά τα μικρά και με το που φεύγουν οι μπάτσοι, φτου και από την αρχή! Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση
Σωστός, εγκρίνω και επαυξάνω. Μακάρι να ήταν και τρικαλινοί όπως λες. Όλα τα χωριά του νομού που αστικοποίησαν τους εαυτούς τους πριν 30 χρόνια.
Αρε Παπαδόπουλο που μας χρειάζεται..
Δεν υπάρχει τίποτα….
Παιδεία νοοτροπία σεβασμός …….0…….
Εγκληματικότητα στα τέρματα.
Η νεολαία έχει ξεφύγει…..
Και καθόμαστε όλοι μας & πίνουμε καφεδάκι
στην Ασκληπιού….
Με λίγα λόγια παθαίνουμε ότι μας αξίζει….
Μικροαστοι θα σας φανε τα παιδιά σας!
Όλα αυτά, είναι απόρροια της αδυναμίας της κυβέρνησης να εφαρμόσει τον Φιλελευθερισμό, τα ΣΔΙΤ και τα ινσόρσινγκ, εεε παρντόν, τα αουτσόρσινγκ.
Υ.Γ. Του Κυριάκου Μητσοτάκη η κυβέρνηση, το τονίζουν όλοι οι υπουργοί.
Όλα ξεκινούν από την οικογένεια!όταν υπάρχει αδιαφορία και ο καθένας κοιτάζει τον εαυτό του που χρόνος να ασχοληθούν με τα παιδιά τους!η διαπαιδαγώγηση είναι προσωπική υπόθεση.δεν φταίνε τα κόμματα ούτε η δάσκαλοι μόνο οι ίδιοι οι γονείς!