Συνελήφθη η σύζυγος Γιακουμάτου για φορολογικές παραβάσεις Reviewed by Momizat on . Συνελήφθησαν από την Οικονομική Αστυνομία η σύζυγος του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Γεράσιμου Γιακουμάτου και ο αδελφός του για φορολογικές παραβάσεις. Σύμ Συνελήφθησαν από την Οικονομική Αστυνομία η σύζυγος του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Γεράσιμου Γιακουμάτου και ο αδελφός του για φορολογικές παραβάσεις. Σύμ Rating: 0

Συνελήφθη η σύζυγος Γιακουμάτου για φορολογικές παραβάσεις

Συνελήφθη η σύζυγος Γιακουμάτου για φορολογικές παραβάσεις

Συνελήφθησαν από την Οικονομική Αστυνομία η σύζυγος του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Γεράσιμου Γιακουμάτου και ο αδελφός του για φορολογικές παραβάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια έρευνας που έκαναν στον οίκο ευγηρίας «Αγιος Χαράλαμπος» στο Ψυχικό που διατηρεί ο βουλευτής και τη σύζυγό του διαπίστωσαν παραβάσεις σχετικά με φοροδιαφυγή.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας κρατούνται σε εκέλεση παραγγελίας του αρμόδιου εισαγγελέα πλημμελειοδικών Αθηνών δύο άντρες 65 και 52 ετών και δύο γυναίκες 54 ετών για φορολογικές παραβάσεις σε ανώνυμη εταιρεία παροχής υπηρεσιών. Αστυνομικές πηγές διευκρινίζουν ότι πρόκειται για τον αδελφό του βουλευτή και τον λογιστή της επιχείρησης οι οποίοι αρχικά παραδόθηκαν και στη συνέχεια συνελήφθηκσαν και σε ότι αφορά τις δύο γυναίκες είναι η σύζυγος του κ. Γιακουμάτου και η υπεύθυνη λειτουργίας της επιχείρησης.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή