Συνελήφθη τελικά ο Δημοσθένης Βεργής, άλλοτε διεκδικών την ψήφο μας… Reviewed by Momizat on . Συνελήφθη σήμερα το πρωί, ο Πρόεδρος των "Ελλήνων Οικολόγων" Δημοσθένης Βεργής, αφού εκκρεμούσε εις βάρος του καταδίκη 37 ετών και 6 μηνών χωρίς αναστολή από το Συνελήφθη σήμερα το πρωί, ο Πρόεδρος των "Ελλήνων Οικολόγων" Δημοσθένης Βεργής, αφού εκκρεμούσε εις βάρος του καταδίκη 37 ετών και 6 μηνών χωρίς αναστολή από το Rating: 0

Συνελήφθη τελικά ο Δημοσθένης Βεργής, άλλοτε διεκδικών την ψήφο μας…

Συνελήφθη τελικά ο Δημοσθένης Βεργής, άλλοτε διεκδικών την ψήφο μας…

Συνελήφθη σήμερα το πρωί, ο Πρόεδρος των “Ελλήνων Οικολόγων” Δημοσθένης Βεργής, αφού εκκρεμούσε εις βάρος του καταδίκη 37 ετών και 6 μηνών χωρίς αναστολή από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για υπόθεση καταπάτησης 452.000 τ.μ. δημόσιας γης κοντά στη λίμνη Μαραθώνα. Ο κ. Βεργής συνελήφθη στην οδό Χαριλάου Τρικούπη στο ύψος των Εξαρχείων από άνδρες του τμήματος αναζητήσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες μετά την καταδίκη του, κρυβόταν σε κάποιο σπίτι της περιοχής.

Βάση κατηγορητηρίου, ο κ. Βεργής εμφανίζεται ότι διεκδικούσε ακίνητα συνολικής έκτασης 452 χιλ. τ.μ η αξία των οποίων υπερέβαινε τα 8 εκ. ευρώ, στην περιφέρεια Σπατατζικίου Αγίου Στεφάνου, έκταση που όχι μόνο ήταν δασική ή αναδασωτέα, αλλά ανήκε στο Ελληνικό Δημόσιο και στην ΕΥΔΑΠ. Ο πρόεδρος των «Ελλήνων Οικολόγων» προέβαλε «ανύπαρκτα δικαιώματα κυριότητας», ενώ φέρονται να είχαν πλαστογραφηθεί έγγραφα, σύμφωνα με τα οποία οι εκτάσεις δεν ήταν δασικές.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή