Συνεννοηθείτε επιτέλους – του Δημήτρη Πετσέτα Reviewed by Momizat on . Έχω δώσει και την ψυχή μου, ούτε 5 λεπτά διάλειμμα δεν έχω κάνει από τον Νοέμβριο μέχρι τώρα, προσπαθώντας να δώσω στα παιδιά ό,τι θα έδινα και στην αίθουσα. Αυ Έχω δώσει και την ψυχή μου, ούτε 5 λεπτά διάλειμμα δεν έχω κάνει από τον Νοέμβριο μέχρι τώρα, προσπαθώντας να δώσω στα παιδιά ό,τι θα έδινα και στην αίθουσα. Αυ Rating: 0

Συνεννοηθείτε επιτέλους – του Δημήτρη Πετσέτα

Συνεννοηθείτε  επιτέλους – του Δημήτρη Πετσέτα

Έχω δώσει και την ψυχή μου, ούτε 5 λεπτά διάλειμμα δεν έχω κάνει από τον Νοέμβριο μέχρι τώρα, προσπαθώντας να δώσω στα παιδιά ό,τι θα έδινα και στην αίθουσα.

Αυτές τις μέρες διορθώνω τα τελευταία τρίωρα διαγωνίσματα, τα οποία έγραψαν στα σπίτια τους. Λίγες εξαιρέσεις απλώς επιβεβαιώνουν τον κανόνα, αλλά το συμπέρασμα είναι ότι τα παιδιά έχουν απορρυθμιστεί εντελώς.

Δεν πιστεύω στα μάτια μου, βλέποντας αυτά που γράφουν. Απευθυνόμενος κάποτε από επίσημο βήμα στον πρύτανη του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Μεταξόπουλο, ο οποίος είχε μιλήσει προηγουμένως απαξιωτικά για τα φροντιστήρια, είχα πει: “εύχομαι να μην έχετε ποτέ φοιτητές που δεν έχουν περάσει από τα φροντιστήρια.

Αν κάποτε συμβεί, τότε θα καταλάβετε ποια είναι η δική μας προσφορά στην Εκπαίδευση”.Τώρα απευθύνομαι σε εσάς, κυρία Κεραμέως και κύριοι του υπουργείου Παιδείας.

Συνεννοηθείτε με την επιτροπή των λοιμωξιολόγων και αφήστε επιτέλους τα παιδιά να έρθουν στα φροντιστήρια.

Χάθηκε υπερπολύτιμος χρόνος, θα είναι έγκλημα να χαθεί περισσότερος.

Οι φροντιστηριακοί χώροι είναι κατά πολύ ασφαλέστεροι από τους υπόλοιπους χώρους στους οποίους κινούνται οι μαθητές.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή