Συνεστίαση των μελών του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Reviewed by Momizat on . Με στόχο την αλληλογνωριμία των μελών και φίλων του συλλόγου, την σύσφιγξη των σχέσεων και την ενημέρωση για τις μελλοντικές δράσεις – εκδηλώσεις που σχεδιάζοντ Με στόχο την αλληλογνωριμία των μελών και φίλων του συλλόγου, την σύσφιγξη των σχέσεων και την ενημέρωση για τις μελλοντικές δράσεις – εκδηλώσεις που σχεδιάζοντ Rating: 0

Συνεστίαση των μελών του Συλλόγου Φίλων Μουσικής

Συνεστίαση των μελών του Συλλόγου Φίλων Μουσικής

Με στόχο την αλληλογνωριμία των μελών και φίλων του συλλόγου, την σύσφιγξη των σχέσεων και την ενημέρωση για τις μελλοντικές δράσεις – εκδηλώσεις που σχεδιάζονται, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη ετήσια συνάντηση των μελών –φίλων  στην παραδοσιακή ταβέρνα το ΧΑΝΙ, στις 13 Οκτωβρίου ημέρα Κυριακή και ώρα 20.00 (ώρα έναρξης προσέλευσης 19.30 – πέρας προσέλευσης 20.30)

Στις 20.30 και προ της έναρξης του σερβιρίσματος ένα μέρος της ΝΟΔ θα εκτελέσει για 20΄ γνωστά κομμάτια από τον ελληνικό και ξένο κινηματογράφο

Δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε να κατατεθούν στο μέλος του συλλόγου κ. Στέργιο Κίτσο μέχρι την Τετάρτη 09 Οκτωβρίου (τηλ.24310 32630 κ. Μπασδέκη Λίτσα μεταξύ 10.30 π.μ. και 13.30μ.μ.)

Κόστος ανά άτομο 12,00€ (περιλαμβάνεται και το κρασί). Λοιπές προτιμήσεις ποτού θα καταβάλλονται ξεχωριστά από τον αιτούντα.

Προσβλέποντας στη συμμετοχή και την υποστήριξη σας

Το Δ.Σ. Σ-ΦΜΤ

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή