ΣΥΝΕΠΙΧΕΙΡΩ: Εκδήλωση για νέους επιχειρηματίες στο Επιμελητήριο Reviewed by Momizat on . Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΣ Α.Ε. προσκαλεί τους τρικαλινούς σε ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση για τις δράσεις του ΣΥΝΕΠΙΧΕΙΡΩ που διοργανώνεται την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου και ώρα Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΣ Α.Ε. προσκαλεί τους τρικαλινούς σε ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση για τις δράσεις του ΣΥΝΕΠΙΧΕΙΡΩ που διοργανώνεται την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου και ώρα Rating: 0

ΣΥΝΕΠΙΧΕΙΡΩ: Εκδήλωση για νέους επιχειρηματίες στο Επιμελητήριο

ΣΥΝΕΠΙΧΕΙΡΩ: Εκδήλωση για νέους επιχειρηματίες στο Επιμελητήριο

Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΣ Α.Ε. προσκαλεί τους τρικαλινούς σε ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση για τις δράσεις του ΣΥΝΕΠΙΧΕΙΡΩ που διοργανώνεται την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου και ώρα 7:00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Τρικάλων (Βενιζέλου 1).

Το ΣΥΝΕΠΙΧΕΙΡΩ «Δίκτυο υποστήριξης της τοπικής ανάπτυξης και της επιχειρηματικότητας», μέσω της δράσης «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας» (ΤΟΠΣΑ) θα προσφέρει δωρεάν εξειδικευμένη συμβουλευτική υποστήριξη και κατάρτιση σε 80 ωφελούμενους, στοχεύοντας στην ολοκληρωμένη προετοιμασία τους για την επιτυχή δραστηριοποίηση τους στον Αγροδιατροφικό τομέα, στα τοπικά προϊόντα, στους τομείς Τουρισμού και Πολιτισμού.

Για να επωφεληθείτε από τις δράσεις του ΣΥΝΕΠΙΧΕΙΡΩ θα πρέπει να είστε: Άνεργος, εγγεγραμμένος στα Μητρώα Ανεργίας του ΟΑΕΔ ή Νέος επιστήμονας (ιατροί, οδοντίατροι, κτηνίατροι, φαρμακοποιοί, δικηγόροι, μηχανικοί που είναι απόφοιτοι Πανεπιστημιακών, Πολυτεχνικών Σχολών) ή Ασφαλισμένος στον ΟΓΑ (για τους οποίους θα πρέπει να ισχύουν συγκεκριμένες  προϋποθέσεις) και κάτοικος Τρικάλων ή Καρδίτσας.

Μέσω της συμμετοχής σας στο σχέδιο ΣΥΝΕΠΙΧΕΙΡΩ, εξασφαλίζετε:

ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΗ επιμόρφωση και πιστοποίηση στη βασική ικανότητα: «Αίσθημα πρωτοβουλίας και Επιχειρηματικότητας» σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς (ERF)

ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ επιμορφωτικά σεμινάρια σε θέματα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων

ΔΩΡΕΑΝ επαγγελματική συμβουλευτική καθοδήγηση και υποστήριξη

–  ΔΩΡΕΑΝ το επιχειρηματικό σχέδιο της επιχείρησης σου

–  ΔΩΡΕΑΝ συμβουλευτική υποστήριξη και καθοδήγηση κατά τα πρώτα στάδια λειτουργίας της  επιχείρησής σου

–  ΔΩΡΕΑΝ Υπηρεσίες δικτύωσης για την ανάπτυξη της επιχείρησής σου και την ενίσχυση της εξωστρέφειας

–  ΔΩΡΕΑΝ Υπηρεσίες και υποστήριξη της επιχείρησης σου στην αξιοποίηση χρηματοδοτικών εργαλείων και μέσων

Για περισσότερες πληροφορίες και για την υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται  να απευθύνονται στις παρακάτω διευθύνσεις κατά τις ώρες  09:30-14:00:

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, Βενιζέλου 1, Τρίκαλα, Tηλ.: 2431027493,

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, Ηρ. Πολυτεχνείου 3, Καρδίτσα, Tηλ.: 2441022301.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή