Συνεργάτες αναζητά η θεατρική ομάδα των εκπαιδευτικών Τρικάλων Reviewed by Momizat on .   Μετά τις δύο παραστάσεις που ανέβασαν το 2013 και το 2014 (Εταιρεία Θαυμάτων και Οι Γερμανοί ξανάρχονται), οι εκπαιδευτικοί... ετοιμάζονται για περισσότε   Μετά τις δύο παραστάσεις που ανέβασαν το 2013 και το 2014 (Εταιρεία Θαυμάτων και Οι Γερμανοί ξανάρχονται), οι εκπαιδευτικοί... ετοιμάζονται για περισσότε Rating: 0

Συνεργάτες αναζητά η θεατρική ομάδα των εκπαιδευτικών Τρικάλων

Συνεργάτες αναζητά η θεατρική ομάδα των εκπαιδευτικών Τρικάλων

 

Μετά τις δύο παραστάσεις που ανέβασαν το 2013 και το 2014 (Εταιρεία Θαυμάτων και Οι Γερμανοί ξανάρχονται), οι εκπαιδευτικοί… ετοιμάζονται για περισσότερα. Με πρόσκλησή τους, ζητούν συμμετοχή στη Θεατρική Ομάδα των Εκπαιδευτικών Δ/θμιας Εκπ/σης Τρικάλων. Η ομάδα πλέον έχει όνομα: «Θεατρικές Διαδρομές». Και, όπως αναφέρεται σχετικά:
“Τον λίγο ελεύθερο χρόνο που μας απομένει θα μπορούσαμε να τον κάνουμε δημιουργικό, διασκεδαστικό και απολαυστικό μέσα από το θεατρικό παιχνίδι, τη δραματοποίηση και…. τις θεατρικές παραστάσεις.
Η πρόκληση- πρόσκληση για συμμετοχή στη θεατρική ομάδα των εκπαιδευτικών απευθύνεται σε όλους τους εκπαιδευτικούς της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων.
Οι «Θεατρικές Διαδρομές» αρχίζουν και πάλι το ταξίδι τους και οι συνάδελφοι, που θέλουν και μπορούν να συμμετάσχουν στη θεατρική ομάδα, καλούνται να παρευρεθούν στην πρώτη για φέτος συνάντηση, που θα γίνει στον χώρο του Ε´ ΚΑΠΗ (έναντι ΔΕΗ) το Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 6:30.
Τηλ. Επικοινωνίας 2431029669 και 6977808491″.
Σπεύσατε!

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή