Συνεργασία για ολοκληρωμένη ΣΕΦΑΑ στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Σε «κύτταρο» αθλητισμού επιδιώκει η κοσμητεία της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής (ΣΕΦΑΑ) Τρικάλων να μετατραπεί ολόκληρη η περιοχή πέριξ της Σχολής και, κατ’ ε Σε «κύτταρο» αθλητισμού επιδιώκει η κοσμητεία της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής (ΣΕΦΑΑ) Τρικάλων να μετατραπεί ολόκληρη η περιοχή πέριξ της Σχολής και, κατ’ ε Rating: 0

Συνεργασία για ολοκληρωμένη ΣΕΦΑΑ στα Τρίκαλα

Συνεργασία για ολοκληρωμένη ΣΕΦΑΑ στα Τρίκαλα

Σε «κύτταρο» αθλητισμού επιδιώκει η κοσμητεία της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής (ΣΕΦΑΑ) Τρικάλων να μετατραπεί ολόκληρη η περιοχή πέριξ της Σχολής και, κατ’ επέκταση, η πόλη. Αυτή ήταν η κατακλείδα της εκφρασθείσας θέσης του κοσμήτορα κ. Γ. Κουτεντάκη, μετά τη συνάντηση του ιδίου και των καθηγητών της ΣΕΦΑΑ, με τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, ο οποίος σήμερα το πρωί βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της. Στη συζήτηση που ακολούθησε, παρούσης και της αρμόδιας αντιδημάρχου κ. Βασιλένας Μητσιάδη, αναλύθηκαν όλα τα φλέγοντα ζητήματα, που απασχολούν τη ΣΕΦΑΑ και την πόλη. Για παράδειγμα, τέθηκε επί τάπητος το ζήτημα του ποδηλατοδρομίου και ολόκληρο το ιστορικό σχετικά με την ημιτελή αυτή κατασκευή. Συζητήθηκε το θέμα, επίσης, του κλειστού γυμναστηρίου και γενικότερα τα κονδύλια από το πρόγραμμα «ΕΛΛΑΔΑ 2004», που προορίζονται για την ολοκλήρωση των συγκεκριμένων έργων.
Επίσης, συζητήθηκε εκτενώς η δυνατότητα υλοποίησης προγράμματος ή προγραμμάτων για τον μαζικό αθλητισμό, για την άσκηση και υγεία για όλους.
Σε ένα διαφορετικό επίπεδο, η συζήτηση αφορούσε στα όσα σχετίζονται με τον παλαιότερο σχεδιασμό για την κατασκευή φοιτητικής λέσχης και, πιθανώς, εστίας, στον χώρο που έχει ήδη παραχωρηθεί από τον Δήμο. Στο πλαίσιο αυτό, έγινε παρέμβαση από τον βουλευτή Μιχάλη Ταμήλο, ο οποίος ως Δήμαρχος είχε χειριστεί την υπόθεση. Μετά την ανταλλαγή απόψεων και για ειδικότερα ζητήματα σχετιζόμενα με τη ΣΕΦΑΑ, οι κ. Κουτεντάκης, Παπαστεργίου και Ταμήλος περιηγήθηκαν στους χώρους των υπό κατασκευή κτηρίων. Εκεί τέθηκε από τον κ. Κουτεντάκη το ζήτημα της ανάγκης συνέχισης των εργασιών, ενώ ο ίδιος επισήμανε και κάποια πρόσθετα ζητήματα που θα πρέπει να επιλυθούν.

sefaa5 sefaa1 sefaa2 sefaa3 sefaa4

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή