Συνεργασία για την ασφαλεία των πολιτών Reviewed by Momizat on . Εθιμοτυπική επίσκεψη στον αναπληρωτή Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Χρ. Αναστασίου πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί, οι νέοι διοικούντες το τμήμα Τροχαίας Τρικάλων. Ο νέος Εθιμοτυπική επίσκεψη στον αναπληρωτή Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Χρ. Αναστασίου πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί, οι νέοι διοικούντες το τμήμα Τροχαίας Τρικάλων. Ο νέος Rating: 0

Συνεργασία για την ασφαλεία των πολιτών

Συνεργασία  για την ασφαλεία των πολιτών

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον αναπληρωτή Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Χρ. Αναστασίου πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί, οι νέοι διοικούντες το τμήμα Τροχαίας Τρικάλων. Ο νέος διοικητής, Αστυνόμος Α΄, κ. Ιωάννης Τσιώλης και η υποδιοικήτρια, Αστυνόμος Β΄, κ. Νίκη Κόφφα, μετέβησαν στο Δημαρχείο Τρικκαίων, όπου συναντήθηκαν με τον κ. Αναστασίου, καθώς ο Δήμαρχος απουσιάζει στην Αθήνα για υπηρεσιακούς λόγους.
Η συζήτηση περιστράφηκε και σε ζητήματα σχετικά με τα όσα συμβαίνουν στην πόλη, κυρίως, των Τρικάλων, αλλά όλα τα ζητήματα θα εξεταστούν ενδελεχώς στη συνεργασία που ξεκίνησε ήδη, ανάμεσα στις δύο πλευρές, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή