Συνεργασία Δήμου Πύλης και ΙΝΕ ΓΣΕΕ Reviewed by Momizat on . Την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014, τα στελέχη του Δικτύου Υπηρεσιών Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής εργαζομένων και ανέργων του Ινστιτούτου Εργασίας (ΙΝΕ) της ΓΣΕ Την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014, τα στελέχη του Δικτύου Υπηρεσιών Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής εργαζομένων και ανέργων του Ινστιτούτου Εργασίας (ΙΝΕ) της ΓΣΕ Rating: 0

Συνεργασία Δήμου Πύλης και ΙΝΕ ΓΣΕΕ

Συνεργασία Δήμου Πύλης και ΙΝΕ ΓΣΕΕ

Την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014, τα στελέχη του Δικτύου Υπηρεσιών Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής εργαζομένων και ανέργων του Ινστιτούτου Εργασίας (ΙΝΕ) της ΓΣΕΕ, κκ Παναγούλης Ντίνος (περιφερειακός συντονιστής Δικτύου) και Παπαγεωργίου Απόστολος (σύμβουλος Δικτύου για το Ν. Τρικάλων), συνοδευόμενα από την πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων και Γ.Γ. του ΔΣ ΙΝΕ ΓΣΕΕ Θεσσαλίας, κα Δήμα Ντίνα,  συναντήθηκαν με το δήμαρχο Πύλης Τρικάλων, κο Μαράβα Κωνσταντίνο, προκειμένου να τον ενημερώσουν για τις υπηρεσίες του εν λόγω Δικτύου και να διερευνήσουν την δυνατότητα συνεργασίας των δύο πλευρών.

Μετά από μία ουσιαστική συνομιλία, τα στελέχη του Δικτύου του ΙΝΕ ΓΣΕΕ, κατέληξαν στη συμφωνία για την έναρξη συνεργασίας του Δήμου Πύλης με το Δίκτυο, προκειμένου να παρασχεθεί δωρεάν πληροφόρηση και συμβουλευτική στους εργαζομένους, ανέργους και οικονομικούς μετανάστες δημότες της Πύλης, στα θέματα της απασχόλησης και της αγοράς εργασίας, των εργασιακών σχέσεων και της κοινωνικής ασφάλισης.

Εντός των προσεχών ημερών, θα καθοριστούν οι επιμέρους λεπτομέρειες της συνεργασίας αυτής, και από τις αρχές Οκτωβρίου, οι δημότες της Πύλης θα μπορούν να απευθύνονται για τις δωρεάν υπηρεσίες του Δικτύου είτε απευθείας στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων (Βασ. Τσιτσάνη 28, τηλέφωνο επικοινωνίας 2431028844, αρμόδιος σύμβουλος κος Παπαγεωργίου Απόστολος), είτε στα σημεία πρώτης επαφής τα οποία θα συμφωνηθούν με το Δήμο Πύλης και θα γίνουν γνωστά με νεότερη ανακοίνωση.

maravas_gsee2

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή