Συνεργασία Δ. Τρικκαίων – Πυροσβεστικής για τους πολίτες Reviewed by Momizat on .   Αμεσα και επόμενα βήματα για την καλύτερη οργάνωση της πρόληψης και της άμεσης επέμβασης σε περιπτώσεις πυρκαγιών, απασχόλησαν σήμερα το πρωί τον Δήμο Τρ   Αμεσα και επόμενα βήματα για την καλύτερη οργάνωση της πρόληψης και της άμεσης επέμβασης σε περιπτώσεις πυρκαγιών, απασχόλησαν σήμερα το πρωί τον Δήμο Τρ Rating: 0

Συνεργασία Δ. Τρικκαίων – Πυροσβεστικής για τους πολίτες

Συνεργασία Δ. Τρικκαίων – Πυροσβεστικής για τους πολίτες

 

Αμεσα και επόμενα βήματα για την καλύτερη οργάνωση της πρόληψης και της άμεσης επέμβασης σε περιπτώσεις πυρκαγιών, απασχόλησαν σήμερα το πρωί τον Δήμο Τρικκαίων και την Π.Υ. Τρικάλων
Ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Παπαστεργίου δέχθηκε στο γραφείο του, τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων, πύραρχο κ. Αντώνη Σπανό.
Η συνεργασία αφορούσε σε πλήθος θεμάτων. Συγκεκριμένα, συζητήθηκε το θέμα της πολιτικής προστασίας, αλλά και των μέτρων που θα πρέπει να ληφθούν εν όψει της χειμωνιάτικης περιόδου και πιθανών ακραίων καιρικών φαινομένων που ίσως ενσκήψουν. Ο Δήμος Τρικκαίων και η Π.Υ. Τρικάλων ουσιαστικά προετοιμάζονται για όλα τα ενδεχόμενα.
Σε επόμενο επίπεδο, η συζήτηση αφορούσε αμιγή ζητήματα πυρασφάλειας. Αρχής γενομένης από τους κρουνούς εντός πόλης και ζητημάτων που ανακύπτουν, εξετάστηκε στη συνέχεια το θέμα της πυρασφάλειας. Ειδικά για τα δημόσια κτήρια και πιο συγκεκριμένα για τις αθλητικές εγκαταστάσεις, κυρίαρχο μέλημα είναι η κάθε είδους προστασία. Σε εγκαταστάσεις, όπως το δημοτικό στάδιο το αθλητικό κέντρο στην Μπάρα, το κλειστό γυμναστήριο στην οδό Κατσιμήδου, αποτελούν σημεία σα οποία θα δοθεί μέγιστη προσοχή.
Η συνάντηση, γενικότερα, είχε στο επίκεντρό της κοινά θέματα ενδιαφέροντος, με γνώμονα την ασφάλεια των πολιτών σε θέματα πυρκαγιών και την κοινή προσπάθεια επίλυσης οποιουδήποτε προβλήματος.

 

Από το γραφείο Τύπου

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή