Συνεργασία με τον λαό, μάχες για τον λαό Reviewed by Momizat on . Πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 17 Ιουλίου, στα Τρίκαλα, ανοιχτή συνέλευση-συζήτηση της Αριστερής Παρέμβασης στη Θεσσαλία-ανταρσία για την ανατροπή. Στη συνέλευση Πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 17 Ιουλίου, στα Τρίκαλα, ανοιχτή συνέλευση-συζήτηση της Αριστερής Παρέμβασης στη Θεσσαλία-ανταρσία για την ανατροπή. Στη συνέλευση Rating: 0

Συνεργασία με τον λαό, μάχες για τον λαό

Συνεργασία με τον λαό, μάχες για τον λαό

Πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 17 Ιουλίου, στα Τρίκαλα, ανοιχτή συνέλευση-συζήτηση της Αριστερής Παρέμβασης στη Θεσσαλία-ανταρσία για την ανατροπή.

ntouros1Στη συνέλευση ομιλητής ήταν ο εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος Στάθης Ντούρος,ο οποίος τόνισε πως η Αριστερή Παρέμβαση δεν αρκείται σε μια απλή εκλογική καταγραφή και στην εκλογή ενός συμβούλου, αλλά φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα μάχιμο πολιτικό σχήμα το οποίο μέσα από τις δικές του διαδικασίες και μέσα από την εμπλοκή του στα μέτωπα της περιόδου να παίξει το ρόλο του πυροδότη στις κοινωνικές μάχες,ώστε να ηττηθεί το σχέδιο της κυβέρνησης, της Ευρωπαικής Ένωσης και του ΔΝΤ.

Η Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία για τα θέματα του Τοπικού Κράτους, τόνισε, πως δεν πιστεύει πως είναι θέμα διαχείρισης και πως δεν επιδιώκει με μια καλύτερη συμφωνία με τους δανειστές και με το Οικονομικό Παρατηρητήριο και μια καλύτερη διαδικασία διαχείρισης των νόμων και οδηγιών της Ε.Ε., να φτιαχθεί ένα καλύτερο περιφερειακό συμβούλιο στο οποίο η κοινωνική μιζέρια που μεταδίδεται με ρυθμούς σοκ να γίνει λίγο πιο γλυκιά.

Ήδη από την επόμενη μέρα των εκλογών, κατέρρευσαν οι όποιες αυταπάτες όταν η κυβερνητική συμμορία εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της κοινωνίας με απολύσεις, αξιολογήσεις, ξεπούλημα μέσω ΤΑΙΠΕΔ του κοινωνικού πλούτου, ενώ και σε τοπικό επίπεδο θα κληθούν ο Περιφερειάρχης και οι Δημοτικές αρχές να συνυπογράψουν και να εφαρμόσουν αυτούς τους νόμους, μια και μέσω του Καλλικράτη αποτελούν όργανα εφαρμογής της μνημονιακής πολιτικής.

Η Αριστερή Παρέμβαση θα πάρει πρωτοβουλίες ενημέρωσης, θα κρατήσει στάση συνεργασίας με τα κομμάτια του λαού και τις κοινωνικές δυνάμεις που κινητοποιούνται και θα βρεθεί σε θέση μάχης σε όλα τα κοινωνικά μέτωπα που ανοίγονται άμεσα μπροστά μας, όπως η αναθεώρηση της ΚΑΠ, το ζήτημα της επιβολής των γενετικά μεταλλαγμένων σπόρων «που πάει χέρι- χέρι με την προσπάθεια ξεκληρίσματος της μικρομεσαίες αγροτιάς» και επίσης το ξεπούλημα των κοινωνικών δικαιωμάτων μέσω του ΤΑΙΠΕΔ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή