"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

27.5 C
Trikala

Συνεργασία Σακκά – Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων για συνέχιση παροχής βελτιωμένων υπηρεσιών

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τα σημαντικά θέματα των άμεσων συνεργατών, των δημοτικών υπαλλήλων, συζήτησε ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς με το Δ.Σ. του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρόντων όλων των μελών του Συμβουλίου με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Βαγγ. Κωστίκα. Η συζήτηση περιστράφηκε στα τρέχοντα και σημαντικά ζητήματα, όπως η ανάγκη στελέχωσης με προσωπικό και το καθεστώς των συμβασιούχων, ζητήματα που απασχολούν όλους τους ΟΤΑ της χώρας.
Ο κ. Σακκάς τόνισε ότι όλα τα βασικά θέματα, καθώς και τα ειδικά ζητήματα κατά τομέα, αποτελούν μέλημα της δημοτικής αρχής, με στόχο τη συνεργασία προς όφελος των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πολίτες.
Σημείωσε, ακόμη, πως η συνεργασία θα είναι διαρκής και ότι τα ειδικότερα ζητήματα συζητούνται ήδη σε συναντήσεις που πραγματοποιεί στους κατά τόπους χώρους εργασίας.
Στη συνάντηση εκ μέρους του Συλλόγου μετείχαν επίσης οι κ.κ. Θοδωρής Σιακαβάρας αντιπρόεδρος, Φανή Χασιώτη γραμματέας, Νίκος Βαΐου ταμίας, Μαριλένα Αλμπάνη, Θανάσης Τζιατζιάς, Νίκος Σίττας μέλη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης