"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.9 C
Trikala

Συνεργασία ΣΕΦΑΑ – ΠΣ Μεγαλοχωρίου για άθληση και υγεία

lafarm

Σχετικά άρθρα

 Νέα δράση από τον Πολιτιστικό και Επιμορφωτικό Σύλλογο Μεγαλοχωρίου

Για πρώτη φορά στα Τρίκαλα η ΣΕΦΑΑ επιλέγει έναν πολιτιστικό σύλλογο για να πραγματοποιήσει εξολοκλήρου επιστημονικό πρόγραμμα άθλησης και ψυχαγωγίας για όλους, ΜΙΚΡΟΥΣ και ΜΕΓΑΛΟΥΣ!
Συγκεκριμένα, ενημερωτική εκδήλωση για τα οφέλη της άσκησης στην υγεία μας διοργανώνει σε συνεργασία με το ΤΕΦΑΑ – ΣΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγαλοχωρίου την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 6.00 μ. μ στο καφέ «Αριστοτέλης» με κεντρικό ομιλητή τον αναπληρωτή καθηγητή Γεροδήμο Βασίλειο. Μια πρωτοβουλία του Συλλόγου, που θα πρέπει να αγκαλιαστεί από όλους τους συνδημότες και τις συνδημότισσες, για την υγεία του γενικού πληθυσμού. Τα προγράμματα άθλησης και υγείας θα έχουν την επιστημονική υποστήριξη των καθηγητών του δραστήριου τμήματος ΤΕΦΑΑ – ΣΕΦΑΑ Τρικάλων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, γεγονός που σημαίνει ότι όλοι οι αθλούμενοι/ες θα παρακολουθούνται από ειδικούς συνεργάτες από την αρχή και έως το τέλος των αθλητικών προγραμμάτων γνωρίζοντας τα αποτελέσματα που θα επιφέρει στην υγεία η συμμετοχή τους στα ποικίλα προγράμματα, όπως αερόβιες ασκήσεις, σύγχρονη γυμναστική(pilates, yoga, power – yoga, zumba, aerobic κ.αλ) με κατάλληλα όργανα μέτρησης και επιστημονικό εξοπλισμό.

Σύμφωνα με την φιλοσοφία του ΤΕΦΑΑ και τις αποφάσεις του Υπουργείου Υγείας και του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού   «η άσκηση που γίνεται με συστηματική καθοδήγηση αποτελεί ουσιαστική κοινωνική επένδυση καθώς βελτιώνει την ποιότητα ζωής, τα επίπεδα υγείας και παραγωγικότητας των πολιτών, συμβάλλει στην πρόληψη χρόνιων παθήσεων, ενισχύει την ανάπτυξη διαπροσωπικών σχέσεων και βοηθά θετικά σε μία καλύτερη επαφή των ανθρώπων με το φυσικό περιβάλλον μέσα από δραστηριότητες αναψυχής».

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης