Συνεργασία ΣΕΦΑΑ – ΠΣ Μεγαλοχωρίου για άθληση και υγεία Reviewed by Momizat on .  Νέα δράση από τον Πολιτιστικό και Επιμορφωτικό Σύλλογο Μεγαλοχωρίου Για πρώτη φορά στα Τρίκαλα η ΣΕΦΑΑ επιλέγει έναν πολιτιστικό σύλλογο για να πραγματοποιήσει  Νέα δράση από τον Πολιτιστικό και Επιμορφωτικό Σύλλογο Μεγαλοχωρίου Για πρώτη φορά στα Τρίκαλα η ΣΕΦΑΑ επιλέγει έναν πολιτιστικό σύλλογο για να πραγματοποιήσει Rating: 0

Συνεργασία ΣΕΦΑΑ – ΠΣ Μεγαλοχωρίου για άθληση και υγεία

Συνεργασία ΣΕΦΑΑ – ΠΣ Μεγαλοχωρίου για άθληση και υγεία

 Νέα δράση από τον Πολιτιστικό και Επιμορφωτικό Σύλλογο Μεγαλοχωρίου

Για πρώτη φορά στα Τρίκαλα η ΣΕΦΑΑ επιλέγει έναν πολιτιστικό σύλλογο για να πραγματοποιήσει εξολοκλήρου επιστημονικό πρόγραμμα άθλησης και ψυχαγωγίας για όλους, ΜΙΚΡΟΥΣ και ΜΕΓΑΛΟΥΣ!
Συγκεκριμένα, ενημερωτική εκδήλωση για τα οφέλη της άσκησης στην υγεία μας διοργανώνει σε συνεργασία με το ΤΕΦΑΑ – ΣΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγαλοχωρίου την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 6.00 μ. μ στο καφέ «Αριστοτέλης» με κεντρικό ομιλητή τον αναπληρωτή καθηγητή Γεροδήμο Βασίλειο. Μια πρωτοβουλία του Συλλόγου, που θα πρέπει να αγκαλιαστεί από όλους τους συνδημότες και τις συνδημότισσες, για την υγεία του γενικού πληθυσμού. Τα προγράμματα άθλησης και υγείας θα έχουν την επιστημονική υποστήριξη των καθηγητών του δραστήριου τμήματος ΤΕΦΑΑ – ΣΕΦΑΑ Τρικάλων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, γεγονός που σημαίνει ότι όλοι οι αθλούμενοι/ες θα παρακολουθούνται από ειδικούς συνεργάτες από την αρχή και έως το τέλος των αθλητικών προγραμμάτων γνωρίζοντας τα αποτελέσματα που θα επιφέρει στην υγεία η συμμετοχή τους στα ποικίλα προγράμματα, όπως αερόβιες ασκήσεις, σύγχρονη γυμναστική(pilates, yoga, power – yoga, zumba, aerobic κ.αλ) με κατάλληλα όργανα μέτρησης και επιστημονικό εξοπλισμό.

Σύμφωνα με την φιλοσοφία του ΤΕΦΑΑ και τις αποφάσεις του Υπουργείου Υγείας και του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού   «η άσκηση που γίνεται με συστηματική καθοδήγηση αποτελεί ουσιαστική κοινωνική επένδυση καθώς βελτιώνει την ποιότητα ζωής, τα επίπεδα υγείας και παραγωγικότητας των πολιτών, συμβάλλει στην πρόληψη χρόνιων παθήσεων, ενισχύει την ανάπτυξη διαπροσωπικών σχέσεων και βοηθά θετικά σε μία καλύτερη επαφή των ανθρώπων με το φυσικό περιβάλλον μέσα από δραστηριότητες αναψυχής».

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙΟΥ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή