Συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ με τους Οικολόγους Πράσινους Reviewed by Momizat on . Τη συνεργασία τους ανακοίνωσαν επίσημα, έπειτα από τη σημερινή συνάντησή τους, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Οικολόγοι Πράσινοι, ενώ τόσο ο Αλέξης Τσίπρας όσο και ο Γιάννης Τ Τη συνεργασία τους ανακοίνωσαν επίσημα, έπειτα από τη σημερινή συνάντησή τους, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Οικολόγοι Πράσινοι, ενώ τόσο ο Αλέξης Τσίπρας όσο και ο Γιάννης Τ Rating: 0

Συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ με τους Οικολόγους Πράσινους

Συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ με τους Οικολόγους Πράσινους

Τη συνεργασία τους ανακοίνωσαν επίσημα, έπειτα από τη σημερινή συνάντησή τους, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Οικολόγοι Πράσινοι, ενώ τόσο ο Αλέξης Τσίπρας όσο και ο Γιάννης Τσιρώνης, έκαναν λόγο για στρατηγική συνεργασία των δύο κομμάτων.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για την κοινή πορεία των δύο κομμάτων κατά το παρελθόν πάνω σε ζητήματα προστασίας του περιβάλλοντος και πρόσθεσε: «Τώρα ήρθε η στιγμή να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και στο ίδιο ψηφοδέλτιο».

Πρόκειται, είπε ο κ. Τσίπρας για μια απόφαση ιστορική και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς οι Οικολόγοι Πράσινοι είναι το κόμμα που εκπροσωπεί στην Ελλάδα τους Ευρωπαίους Πράσινους, είναι μια συνεργασία που διευρύνει τόσο τη δυναμική μιας μεγάλης εκλογικής νίκης στην Ελλάδα, όσο και τον δρόμο για αναγκαίες συμμαχίες στο ευρωπαϊκό πλαίσιο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε, επίσης, ότι πρόκειται για μια στρατηγική συμμαχία που δεν αποβλέπει μονάχα στις επικείμενες εκλογές, αλλά κυρίως προσβλέπει στην από κοινού διαμόρφωση της περιβαλλοντικής πολιτικής στην Ελλάδα.

Ο Γιάννης Τσιρώνης, συντονιστής της εκτελεστικής γραμματείας των Οικολόγων Πράσινων, συμφώνησε με την τοποθέτηση του κ. Τσίπρα λέγοντας ότι οι Οικολόγοι Πράσινοι είναι παρόντες όχι μόνο για τις εκλογές, αλλά και για την επόμενη μέρα.

Υπογράμμισε τη βούληση του κόμματός του να βοηθήσει μέσω αυτής της συμμαχίας για να αλλάξει επιτέλους η μοίρα αυτού του τόπου, για να αλλάξει αυτή η κυβέρνηση, αυτό το καθεστώς, το οποίο δεν καταστρέφει μόνο το περιβάλλον -το οποίο θεωρούσε πολυτέλεια- αλλά καταστρέφει και τις κοινωνικές σχέσεις και τους ίδιους τους ανθρώπους.
Ο κ. Τσιρώνης ανακοίνωσε τις υποψηφιότητες του πρώην ευρωβουλευτή του κόμματος Μιχάλη Τρεμόπουλου στην Α’ Θεσσαλονίκης, των πρώην περιφερειακών συμβούλων Κώστα Διάκου στα Χανιά, και Γιώργου Δημαρά στη Β΄ Αθήνας, της Δήμητρας Λυμπεροπούλου, που είναι περιφερειακή σύμβουλος και θα είναι υποψήφια στην Κορινθία.

Επίσης, ο Δημήτρης Πολιτόπουλος θα είναι υποψήφιος στις Κυκλάδες ο Κώστας Καλογράνης στο Υπόλοιπο Αττικής και ο Γιώργος Δημητρίου στη Β΄ Πειραιά.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή