Συνεχίζει ακάθεκτη το σπουδαίο φιλανθρωπικό της έργο η Τρικαλινή “Μητέρα Τερέζα” Reviewed by Momizat on . Συνεχίζει ακάθεκτη το φιλανθρωπικό της έργο η Τρικαλινής καταγωγής  κ. Εφη Παπαστύλου . Συνεχίζει ακάθεκτη  και με αμέριστη αγάπη για τον συνάνθρωπο αλλά και με Συνεχίζει ακάθεκτη το φιλανθρωπικό της έργο η Τρικαλινής καταγωγής  κ. Εφη Παπαστύλου . Συνεχίζει ακάθεκτη  και με αμέριστη αγάπη για τον συνάνθρωπο αλλά και με Rating: 0

Συνεχίζει ακάθεκτη το σπουδαίο φιλανθρωπικό της έργο η Τρικαλινή “Μητέρα Τερέζα”

Συνεχίζει ακάθεκτη το σπουδαίο φιλανθρωπικό της έργο η Τρικαλινή “Μητέρα Τερέζα”

Συνεχίζει ακάθεκτη το φιλανθρωπικό της έργο η Τρικαλινής καταγωγής  κ. Εφη Παπαστύλου . Συνεχίζει ακάθεκτη  και με αμέριστη αγάπη για τον συνάνθρωπο αλλά και με ιδιαίτερη ευαισθησία στους οικονομικά αδυνάτους.

Σήμερα παρουσία του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη και του προέδρου της ΚΕΔΚΕ Γιώργου  Πατούλη παρέδωσε ως πρόεδρος του PIO (PHILANTROPY INTERNATIONAL ORGANIZATION πολύ σημαντική φιλανθρωπική βοήθεια στο Κέντρο Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Αθηναίων .

Οι κ.κ. Καμίνης και Πατούλης ευχαρίστησαν θερμά την κ Παπαστύλου υμνώντας το σπουδαίο φιλανθρωπικό της έργο ενώ η ίδια απάντησε  :

 «Μέλημά μας και βασική προτεραιότητα είναι να υλοποιούμε δράσεις ζωτικής σημασίας για την διασφάλιση της αξιοπρεπούς διαβίωσης  των συνανθρώπων μας».

 

Φωτογραφία της Efi Papastylou.

Φωτογραφία της Efi Papastylou.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή